6 ting alle single bør satse på i 2021

Skrevet i: 

Singel i Norge

6 ting alle single bør satse på i 2021

Dropp nyttårsløftene om å trene fem ganger i uken, og aldri spise usunn mat. Sats heller på å bli din egen bestevenn med disse løftene – som det faktisk er mulig å holde. La 2021 bli det året der du skifter fokus, og lover å være snillere mot deg selv.

6 ting å satse på:

  • Sov mer. Du blir gladere, snillere og orker mer hele dagen, og det føles veldig godt.
  • Ikke bry deg om hva andre mener. 😎 Det er lettere sagt enn gjort, men du vil føle deg så mye tryggere på deg selv hvis du slutter å bekymre deg for hva andre synes om deg.
  • Si JA til mer. Når du dater på Møteplassen – la 2021 bli det året der du sveiper mer til høyre, og tør gå utenfor rammen for den perfekte partneren. Vær modig, og kontakt nye mennesker så ofte du kan – også dem som ikke er din vanlige type!
  • Vær snill og tilgivende mot deg selv. Tenk på hvordan du ville behandlet din beste venn. Vi er ofte strengere mot oss selv enn mot våre nære og kjære, så vær like vennlig og tilgivende mot deg selv som du er mot dem.
  • Våg å tenke nytt når du leter etter kjærligheten. Få bedre resultat ved å tenke gjennom hva du egentlig har gjort tidligere, og hvorfor det ikke fungerte så bra. Kan du kanskje velge et bedre profilbilde? Eller har du vært for dårlig til å ta det første steget?
  • Vis kjærlighet. ❤️ Det spiller ingen rolle om du lever i et parforhold eller er singel. Det er viktig å vise kjærlighet til familie og venner, og det vil få både deg og dem til å føle seg bedre. Strø om deg med komplimenter til alle rundt deg.