Date med barn ❤️ Dette må du tenke på

Skrevet i: 

Datingtips

Date med barn ❤️ Dette må du tenke på

Date med barn – ikke alltid like enkelt… Veldig mange av de single på Møteplassen har barn fra tidligere forhold. Vi vet at mange av dere lurer mye på hvordan det blir den dagen du presenterer din nye kjærlighet for barna dine. Ofte føles det både vanskelig og ganske følsomt. Men det finnes måter som fungerer bedre enn andre. Vi har samlet våre beste tips om hva du bør tenke på.

Date med barn – tenk på dette:

  • En grunnregel er å holde barna utenfor frem til forholdet føles seriøst og stabilt.
  • Bare så du ikke blir overrasket… Som regel er ikke barn så positivt innstilt til en ny partner. De fleste skilsmissebarn lengter etter at foreldrene skal gjenforenes. Det må man ha forståelse for. Snakk derfor med barna om det, også med voksne barn.
  • Fortell gjerne eksen din at du har møtt en ny person – helst før du forteller det til barna.
  •  Når du har bestemt deg for å fortelle det: ta det med ro og la barna få fordøye den nye informasjonen, nemlig at det har kommet et nytt forhold i familien. La dem venne seg til tanken, og la dem stille mange spørsmål!
  • På det første møtet: vær sammen en liten stund og gjør noe som barna synes er morsomt. Spis en pizza sammen, spill litt fotball, minigolf eller gå på en lekeplass. Gi plass til barna!
  • Etter det første møtet bør du ta det litt forsiktig og kjenne etter hvordan det går. Det er ikke uvanlig at det går litt opp og ned i begynnelsen. Når det begynner å føles stabilt kan det være på tide å presentere barna deres for hverandre – hvis dere begge er foreldre fra før.
  • Til slutt. Vær tålmodig og sett alltid barnas beste i første rekke. Og glem ikke at en ny familie er en ny mulighet!

Lykke til – dette kommer til å bli bra! ❤️ ❤️ ❤️