«Vi var forelsket allerede før vi møttes»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Vi var forelsket allerede før vi møttes»

Elinor var nyskilt, og helt uinteressert i å treffe noen ny da en kollega likevel overbeviste henne om å bli medlem på Møteplassen.
– Og etter den første daten er det meg og Tony. Jeg kan virkelig si meg enig i uttrykket «He had me at hello…», sier Elinor, 53 år.

– Kollegaen min sa til meg at jeg måtte prøve å bli medlem på en sånn der datingside… Jeg var egentlig uinteressert, men tenkte at jeg bare kunne gå inn på Møteplassen og se hvordan det fungerer… Jeg husker at jeg skrev: «Jeg er en blid 45-åring som søker noen å danse vals med, jeg elsker å danse», forteller Elinor.

Tony, som var PlusVIP-medlem på Møteplassen, kontaktet Elinor etter å ha lest teksten hennes. Han liker nemlig også å danse, og håpet på å treffe en koselig dansevenn. De begynte å skrive til hverandre, og sier at de ble forelsket uten engang å ha møttes.

– Til slutt bestemte vi oss for å møtes for å danse. Siden den gang har det vært oss. Da min eldste datter flyttet hjemmefra, flyttet Tony inn. Nå har vi både forlovet og giftet oss, og vi er veldig lykkelige sammen. Det er fantastisk at vi voksne også kan finne kjærligheten igjen!

Elinor ❤️ Tony:
Yrker: Elinor er administrator, og Tony jobber i Swedish Match.
Alder: Begge er 53 år.
Det beste med Møteplassen: Det føles ekte, ordentlig og trygt.
Tips til single: Ikke gi opp! Hun/han er der ute et sted. Ikke ha for store ambisjoner, og gi det tid.

 Under bryllupet var det selvfølgelig dans.

Under bryllupet var det selvfølgelig dans.