Dating på Valentinsdagen

Skrevet i: 

Datingtips

Dating på Valentinsdagen

Nå er Valentinsdagen her, årets mest romantiske dag. Dagen da det kan føles litt ekstra spesielt å invitere ut noen man er interessert i. På en dag som denne kan det være morsomt med litt andre datingaktiviteter enn kino og restaurantbesøk. Men det er ikke alltid så lett å komme på en uvanlig, minneverdig og kanskje litt sprø datingaktivitet.

For at dere skal slippe å gruble for lenge på dette, vil vi i Møteplassen gi dere 10 litt annerledes datingtips for en koselig date på Valentinsdagen.

Ta en skitur sammen. Hvis det er snø i nærheten, er en skitur en glimrende datingaktivitet, uansett om man kjører slalåm eller går på langrennsski. Enten liker begge to å stå på ski, eller så kan dere lære det sammen. Gjør det til en morsom date, og avslutt med varm sjokolade og matpakke. Høy kosfaktor.

Vin- eller sjokoladesmaking. Hvis man vil invitere daten på en annerledes opplevelse, er vin- eller sjokoladesmaking koselig. Det føles veldig eksklusivt å få smake på mange forskjellige typer vin eller sjokolade. Dessuten kan dere diskutere viner og sjokoladesmaker i stedet for jobb.

Løpetur. Dette er kanskje noe som ikke passer for alle, men de som liker løping vet at dette er en fantastisk aktivitet, og en morsom måte å møtes på. Forutsatt at daten din liker å løpe. Løp en tur i en koselig løype sammen. Ta det rolig, slik at dere kan prate samtidig. Til slutt kan dere tøye ut sammen og stikke innom en kafé for en kopp varm sjokolade.

Pølsegrilling i snøen. Nordmenn elsker å grille ute om sommeren, men mange glemmer at det er koselig å grille om vinteren også. Ta med daten din til et koselig grillsted, rigg dere til med liggeunderlag og tepper, og grill gjerne noe annet godt enn bare pølser.

Museum. Å invitere daten på et spennende eller interessant museum kan være stor suksess. Spaser rundt blant fantastiske fakta og museumsgjenstander. Tiden kommer til fly, samtidig som dere har mye morsomt å snakke om.

Baking og sofakos sammen. Ikke alle liker å være ute i kaldt vintervær. I stedet for å gå ut og drikke kaffe, kan du invitere daten hjem til deg og bake noe godt sammen. Senere kan dere spise nybakte boller og drikke te foran en koselig film eller spille et morsomt spill.

Klatring. Klatring er blitt en populær aktivitet de siste årene. Selv om ingen av dere klatrer, kan dere gjøre det til en morsom opplevelse. Dra til en klatrehall sammen, og se hvem som klarer å klatre høyest. Dere kommer garantert til å få det morsomt sammen, og dere får mye å le av.

Standup-show. Hvis du vil ha en garantert latterfest, kan du ta med daten på et standup-show. Stemningen kommer til å være på topp etter alle vitsene, og dere kan prate og le av vitsene lenge etter at showet er slutt.

Jazzklubb. Hvis du og daten din er musikkinteresserte, kan du invitere på jazzklubb. Drøm dere til Manhattan samtidig som dere hører på god musikk. Nyt en god drink og diskuter den fantastiske musikken sammen.

Dansekurs. Slipp alle hemninger og ta med daten din på et drop in-dansekurs, der dere lærer boogie, salsa eller vals sammen. Det blir en garantert morsom og annerledes date som begge kommer til å huske.