Fra sveip til date

Skrevet i: 

Datingtips

Fra sveip til date

Møteplassens nye app er blitt en stor suksess! Det er enkelt å komme i kontakt med andre, og de single Liker hverandre for fullt. Men ikke la det bli med det. Vi veileder deg fra sveiping til «the real thing» – dating!

«Sveipetommel» og mobilnakke? Da er det kanskje på tide å la appen være for en kveld, og satse på å møte noen ansikt til ansikt.

Fra app til date – slik gjør du det:

1. Ikke vær redd for å Like mange. Hold flest mulig dører åpne. Lik og skriv til alle du synes ser hyggelige ut. Det er jo alltid morsomt med nye kontakter, ikke sant?

2. Vær tydelig på hva du leter etter. Fortell at du er på utkikk etter et langvarig forhold – det gir deg større mulighet for å møte likesinnede. Vær også tydelig på hva du IKKE ser etter. På den måten slipper både du og de du møter kaste bort tid på noe som er dømt til å mislykkes fra start.

3. Prøv få i stand en date i løpet av 10 dager. Når du finner noen du har lyst til å treffe er det bra å nevne en date så fort som mulig. Jo lenger du venter, jo vanskeligere blir det. Det kan være nok med en kopp kaffe for å se om kjemien mellom dere er til stede. Det viktigste er at dere får sjansen til å se hverandre, og kjenne etter om dere kan passe sammen.

4. Innse når det er på tide å gå videre. Hvis noen i appen er trege med å svare, eller kommer med dårlige unnskyldninger for ikke å møtes – er det på tide å gå videre. Det er tusenvis av single der ute – bare fortsett å sveip.

Ikke glem at Møteplassens app er en fin måte å komme i kontakt med andre single på. Når du har fått kontakt er det opp til deg å få i stand et treff, og begynne å date på ordentlig. Det er først da ting virkelig kan begynne å skje…

Klem fra app-gjengen på Møteplassen!