Slik får du selvtillit når du dater

Skrevet i: 

Nettdating

Slik får du selvtillit når du dater

Det er ikke mye som er så attraktivt som stor selvtillit – med hjertet på rett sted og en stor dose ydmykhet, selvsagt. Med god selvtillit blir du også mindre nervøs på date, og det er lettere å gi et godt førsteinntrykk.

3 ting som gjør deg til en date med god selvtillit:

1. Ta vare på gode dager! Har du hatt en veldig god dag? Kanskje det gikk veldig bra på jobb, eller kanskje du har hatt en utrolig kul vennekveld? Lekende lette dager passer PERFEKT for dating som aldri før! Skriv til interessante single du har kikket på (men ikke kontaktet ennå). Det du selv utstråler får du nemlig igjen! Hvis du er fornøyd med deg selv og er full av positiv energi, vil du tiltrekke deg samme typen single.

2. Vis at du er interessert. Når noen kontakter deg på Møteplassen er det fordi at du og profilen din virker interessant. Kanskje du får en del nysgjerrige spørsmål – personen vil jo vite mer om deg! Det er selvsagt en herlig ego-boost som gjør deg mer selvsikker (og attraktiv). Ikke glem å vise at du også er interessert. Still engasjerende spørsmål og vis at du også er nysgjerrig og interessert.

3. Ikke hold deg på nett. Nett- og appdating er en perfekt måte å få kontakt med mange nye single! Men ikke bli værende i nettmodus altfor lenge. Kom deg ut på virkelige dater så mye du kan! Ikke ta datene så alvorlig. Det er jo alltid moro å treffe nye mennesker, ikke sant? For hver date vil du få mer og mer selvtillit, selv om det ikke utvikler seg til noe mer. Det viktigste er at du våger å date mye! Å date i virkeligheten er jo faktisk den eneste måten å avgjøre om det er gnister og kjemi, så ikke vær redd for å sende ut invitasjonene.