Fungerer hundetrikset?

Skrevet i: 

Datingtips

Fungerer hundetrikset?

Kan ditt husdyr få deg mer attraktiv? Ja, ifølge nye studier så er det slik. Og det er ett dyr som våre single liker ekstra mye..

Hunder og katter er en viktig del av mange menneskers liv, og ses ofte på som familiemedlemmer. Men visste du at bortsett fra selskapet og masse kos så kan din hund eller katt få deg mer attraktiv?

Mange menn og kvinner er overens om at en potensiell partner som tar godt vare på dyr oppleves som mer interessant. Nå støtter dessuten amerikansk forskning denne tankegangen.

Ifølge en studie som heter The Roles of Pet Dogs and Cats in Human Courtship and Dating så er hunden en perfekt kvinnemagnet, skriver Independent.

I forskningstudien deltok over 1200 dyreeiere, hvor 60% var menn og 40% var kvinner.

Resultatet viste at 35% av mennene og 26% av kvinnene oppfattet en person som hadde et husdyr som mer attraktiv da det å ha et husdyr tyder på at man kan vise omtanke og hengivenhet.

Studien viser at at det husdyret som gjør deg mest sexy er en hund.

-Tendensen i studien viser at katter mer sjelden enn hunder brukes som et sosialt redskap i datingverden, sier Peter Gray, forskeren bak studien.

Så, om du vil høye din sex appeal – skaff deg en hund, og legg ut gjerne ut fine bilder på deg selv og hunden på din profil.