Samtaleemner som gir dere en nærmere kontakt

Skrevet i: 

Datingtips

Samtaleemner som gir dere en nærmere kontakt

Dere har kanskje skrevet med hverandre en god stund, og nå nærmer det seg en mulighet for en date. Vi har de beste tipsene på samtaleemner som hjelper dere bort kaldpraten.

Vi er mange som har vært på dater som føles mer som et jobbintervju enn en koselige stund da man prøver å bli litt bedre kjent med hverandre. Men det er jo ikke så merkelig at man lett tyr til enkle standardspørsmål når man er litt nervøs. Det kjedelige er at kaldpraten sjelden fører til at dere kommer til å få et dypere forhold.

Nedenfor gir vi fem eksempel på samtaleemner og spørsmål som gjør at dere kommer dere bort fra denne normen, og du får en mulighet til å lære å kjenne din date litt mer i dybden.

Hva er ditt favorittreisemål, og hvorfor skulle du anbefale det?
Om en person får lov til å fortelle om en plass som man virkelig liker så kommer han eller hun mest sannsynlig til å slappe av. Din date kan fortelle om minner, og om noe som personen er pasjonert over. Det kommer å føre til at du får et glimt av personen bak den nervøse fasaden.

Hvilken historisk person skulle du kunne tenkt deg å ta en kopp kaffe med?
Dette spørsmålet vil hjelpe deg til å finne ut hva din date er interessert av, hva som inspirerer dem, og hvordan de ser på livet fra et større perspektiv. Det er ofte morsomt og overraskende å høre hvem personen velger, og dette kan lede til en interessant samtale.

Hva liker du mest i jobben din?
Ofte spør man hva man jobber med, men det som er et mer interessant følgespørsmål er hvorfor man har valgt det yrket man har, og hva man setter pris på i den. Vi legger tross alt veldig mye tid på våre jobber, og hvordan man ser på sitt valg kan avsløre en hel del om en person. Selv om daten kanskje sier at den ikke trives på jobben så kan man snu på det hele og spørre om hva de helst skulle gjort i stedet – hva er personens drømmejobb?

Hvordan ser en perfekt dag ut?
Dette er et morsomt og muntert spørsmål, og gir deg en god idé på hvordan din date skulle kunne spandere sin tid i en perfekt verden.

Hvordan var du som barn?
Et spørsmål som vekker minner og som det kan være ganske morsomt å snakke om. Det kan også være overraskende hvor anderledes mennesker var som barn sammenlignet med hvordan de er i dag. De gir deg også en mulighet til å få et innblikk i datens familie og oppvekst.

 

Masse lykke til på din date!