Junidatene du ikke kan gå glipp av …

Skrevet i: 

Datingtips

Junidatene du ikke kan gå glipp av …

Helt ærlig – er ikke denne årstiden helt fantastisk? Husk for all del å stoppe litt opp. Lukt på blomstene og benytt deg av verdens beste forutsetninger for å få til den hyperromantiske daten du aldri vil glemme …

Forventningen ligger i luften. Blir det i sommer DET skjer? Er det nå jeg vil treffe den jeg skal dele livet med? Som jeg skal krølle meg sammen i sofaen med i høst, og nyte nærheten til når vinden uler utenfor.

Akkurat nå er det utrolig mange som har bestemt seg. I sommer skal jeg date seriøst og gjøre alt for å finne noen å komme hjem til. Forutsetningene kan neppe bli bedre. SÅ mange som, akkurat som deg, lengter …

Å gjøre på junidate:

1. Pynt opp til date i hagen! Nå er kveldene lange og lyse. Sett opp flotte lys, plukk noen syriner til bordet og legg frem koselige pledd på uteplassen. Velg en god rosévin og kjøp noen gode delikatesseoster.

2. Gjør sankthans til en romantisk høytid! Møt hverandre, sett en blomst i håret og ta et nattbad sammen.

3. Lag et bål og grill marshmallows på pinner. Enkelt, men utrolig romantisk!

4. Spis frokost utendørs. Frokostdater er undervurderte. Kjøp jordbær, ferske rundstykker og annet godt tilbehør. Nyt en rolig start på dagen og lytt til fuglesangen.