«Så glad for at jeg jeg ga Møteplassen en sjanse…»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Så glad for at jeg jeg ga Møteplassen en sjanse…»

Therése hadde mange fordommer om nettdating, men hun bestemte seg for å prøve likevel… Nå, noen år senere, planlegger hun et sommerbryllup med mannen i sitt liv. Selv om det ikke akkurat var kjærlighet ved første blikk…

– Det var med blandede følelser jeg opprettet en profil på Møteplassen, som jeg likevel anså for å være den mest seriøse blant datingnettstedene. Men jeg hadde kommet fram til at etter åtte år som singel på et lite sted så var det ikke store sjanser for at jeg bare skulle snuble over kjærligheten en dag… Jeg var lei av singellivet og manglet noen i livet mitt. Venner og familie manglet jeg ikke, men det manglet en mann å elske og som elsket meg, sier Therése.

Etter noen uker som medlem på Møteplassen fikk Therése en melding som skilte seg ut. Den gikk liksom rett i hjertet.

– Jeg gikk inn og så på Rogers profil, og ble litt skuffet da jeg konstaterte at verken bildet hans eller presentasjonen slo an noe hos meg, og dessuten brukte han tobakk. Jeg hadde lenge vært fast bestemt på å aldri date noen røyker eller noen som brukte snus, jeg synes det er ekkelt på så mange måter. Men, men, tenkte jeg, så svarer jeg i alle fall, det ville være uhøflig å ikke svare, og han skrev jo faktisk så det rørte meg…

– Kan ikke huske ordrett HVA han skrev, men det var noe som både gjorde at jeg skjønte at han faktisk hadde gransket profilen min (og at han likte den), og for det andre trakk han noen paralleller til sin egen bakgrunn og situasjonen han var i nå. En bra kombinasjon, må jeg si, at han både ga meg oppmerksomhet og samtidig ga litt av seg selv.

Therése svarte Roger og fikk raskt en ny melding tilbake. Og slik fortsatte det…

Den første daten

Therése oppdaget at hun begynte å se fram til Rogers meldinger, og oppdaget litt etter litt hvilken varm og humoristisk mann dette var. Etter bare noen dager bestemte de seg for å møtes til en første date med en piknik.

-Selvfølgelig var jeg nervøs selv om jeg «visste» at vi sannsynligvis i beste fall bare kunne bli gode venner.
«Jeg var jo ikke interessert.»…

Vel framme på rasteplassen ved Göta kanal overrasket Roger Therése med en rød rose!
– Og som om ikke det var nok hadde han også tatt med seg en vakker vase til rosen «for det er ikke bra å gi bort blomster uten en vase, tenk hvis personen ikke har en passende vase, så setter de kanskje ikke pris på blomsten». Jeg ble fascinert av både selve gaven, og også av forklaringen angående vasen.

– «Du verden så søtt» tenkte jeg, og ble litt rørt da han gikk ned til Göta kanal og fylte vasen med vann før han plasserte den på piknikpleddet og gjorde ferdig borddekkingen.

Etter et par timer med snakk og latter «tryllet» Roger fram en pakke og overleverte den.
Theresé satt litt flau og tok imot, hun hadde jo allerede fått en rose mens Roger ikke hadde fått noen ting av henne, men han så henne dypt inn i øynene og sa:

– Jeg har jo forstått at du er ny når det gjelder dette med nettdating, og jeg tror at det kreves mange dater med forskjellige frosker før du finner prinsen din. Jeg vil at du skal huske denne frosken, så derfor får du denne av meg…, sa Roger, og Therése åpnet pakken som inneholdt en liten lyslykt i glass. Den var formet som et hjerte og ved siden av sto det en liten froskeprins.
Etterpå fortsatte daten, og Therése var overrasket over hvor naturlig hun følte seg i selskap med Roger, hvor tilfreds han fikk henne til å føle seg, og hvor fort tiden gikk.

Etter fire timer, da daten nærmet seg slutten, fikk Roger fram:
-Du, jeg kjøpte en seilbåt forrige uke, den ligger i Karlstad, og skal seiles over Vänern til havnen i Mariestad.
Liker du å seile? Du kan få være med hvis du vil.

En rask tanke for gjennom hodet til Therése: YOLO! (You Only Live Once)

Så svarte hun raskt:
-Absolutt! Så moro!

Da han hadde dratt, og Theresé begynte å forstå hva som akkurat hadde skjedd, skrev hun at hun gjerne ville se ham igjen.
FØR en eventuell seiltur…
-Ha ha, du kan jo godt være både psykopat og lystmorder, skrev Therése, med filmen «I seng med fienden» i tankene.

Det var en veldig nervøs kvinne som gikk av toget i Skövde der de skulle ha sin andre date.

-Jeg hadde bedt om hans fulle navn og adresse, og tatt et av bildene fra profilen hans på Møteplassen og gitt det til en god venn. «Hvis du ikke hører fra meg, så vet du i hvert fall hvem jeg skal møte»…

Nå blir det bryllup

Therése er utrolig glad for at hun ga Møteplassen en sjanse – at hun ignorerte den første følelsen hun fikk og at hun i stedet svarte på Rogers første melding.

Etter 10 måneder med dating og pendling kjøpte de seg en felles leilighet og ble samboere, og etter nøyaktig ett år sammen forlovet de seg (på seilbåten som de faktisk klarte å seile til Mariestad).

Nå til sommeren blir det bryllup på årsdagen, to år etter pikniken ved Göta kanal.

– Han bruker fortsatt tobakk, men jeg har også mine svakheter så hvordan kan jeg dømme noen? Vi elsker jo å være sammen med hverandre, og vi ler mye og ofte, sier Therése.

Therése Roger

Alder: 45 (Therése) og 52 (Roger)

Yrker: Fritidsleder (Therése) og tekniker (Roger)

Det beste med Møteplassen: Seriøse medlemmer, enkel side å bruke og godt opplegg, alt fra brukergrensesnittet til nivåene av medlemskap.

Tips for single: Vær åpen, gi alle en sjanse, fortell om deg selv og vær modig. Tenk før du skriver, du har bare én setning (eller tre 😉 ) for å prøve å fange noens oppmerksomhet. Skap interesse med én gang, les hele profilen og skriv basert på det.