Lad opp til høstens hjemmedater

Skrevet i: 

Datingtips

Lad opp til høstens hjemmedater

Når høsten nærmer seg vil vi gjerne gjøre det ekstra hyggelig hjemme, og hvis man er singel kan man samle mange bonuspoeng ved å ha et innbydende hjem å vise til daten.

Men det anbefales ikke å invitere noen hjem allerede på første date – det passer bedre når dere har truffet hverandre noen ganger.

Om sommeren bugner det av herlige utendørsaktiviteter å gjøre sammen med daten. Utover høsten blir det mer innekos med matlaging sammen og herlige filmkvelder. Og fakta er at mange er nysgjerrige og synes at det er ganske viktig at daten har en bra innredningssmak.

Hva som er god smak er selvsagt individuelt – men man bør tenke på at hjemmet viser ganske mye om hvordan man er som person.

5 konkrete tips – datingtilpass hjemmet ditt:

1. Rydd. Det kommer man langt med. Vask badet, re opp sengen og gjem bort skittentøyet.

2. Vis hvem du er! Ikke skjul platesamlingen, hobbyartiklene eller golfklubbene. Alt som viser hvem du er kan lede til gode samtaleemner.

3. Luft! Kjøp et herlig duftlys og sats på koselig belysning.

4. Små detaljer kan gjøre stor forskjell. Det trenger ikke å bli dyrt å friske litt opp hjemme. Noen nye puter i sofaen og noen planter kan gjøre stor forskjell.

5. Synes du det er vanskelig? Be en venn som er flink til å stelle hjemme om å hjelpe deg med å datingtilpasse hjemmet ditt.

Lykke til! La høstkosen starte!