Slik finner du en date i høst

Skrevet i: 

Datingtips

Slik finner du en date i høst

Høsten og vinteren nærmer seg med stormskritt, og vi går snart inn i den mørke årstiden. I begynnelsen savner vi sommeren, men finnes det noe koseligere enn å tilbringe en høstdag med ruskevær under et varmt teppe sammen med noen som hjertet dunker litt ekstra for?

Vi har satt sammen noen tips til hvordan du lykkes med høstens nettdating:

Be om hjelp
Hvis du har vanskelig for å presentere deg selv på nettet, kan du alltid be noen du kjenner om hjelp. Kanskje kan din beste venn liste opp dine beste egenskaper eller beskrive deg som person? Be noen andre se på profilen din, for å se hva du kan forbedre.

Ta kontakt med flere
Ikke sikt deg inn på én person i begynnelsen, men skriv meldinger til alle som virker interessante. Faren for at du blir nedbrutt over et ”takk, men nei takk” minsker, og sjansen for å finne rett øker.

Vær personlig
Selv om du skriver til mange, er det viktig at du tenker gjennom hva du skriver. Ett tips er å ta utgangspunkt i noe som står i personens presentasjon, og stille et oppfølgingsspørsmål eller skrive at du er enig eller føler det samme. Du skal naturligvis ikke skrive noe du ikke mener, men som regel kan man finne noe å ta tak i.

Treff hverandre i virkeligheten
Når du har fått kontakt med noen som gjør deg ekstra interessert etter noen meldinger, kan det være fint å møtes i virkeligheten. Du trenger ikke å invitere på luksusmiddag eller en storslagen, romantisk båttur. Det holder med en liten tur på kafé for å se om man vil fortsette å møtes.

Sist, men ikke minst: VÅG!
Det skjer ingenting hvis du ikke kaster deg ut i det og faktisk prøver. Gjør så godt du kan og by på deg selv, så skal du se at det går bedre enn du tror!