Slik lykkes du med seriøs sommerdating

Skrevet i: 

Datingtips

Slik lykkes du med seriøs sommerdating

Denne sommeren lengter flere enn noensinne etter seriøse single å date. Gjør deg klar for århundrets datingsommer! ❤️ Følg våre beste tips nedenfor så maksimerer du sjansene dine for et seriøst forhold, og ikke bare tilfeldige sommerflørter…

1. Se fremover, og gi alle en ærlig sjanse.
Selv om du kanskje er blitt såret før er det viktig å huske at alle er unike! Gi alle en ærlig sjanse, vær åpen og prøv å date ulike typer single. Dette blir gøy!

2. Vær deg selv!
Ikke prøv å passe inn i en rolle eller ha en viss type meninger basert på hva du tror daten din vil like. Det vil bare føles rart og kunstig. Sats heller på å finne en date som du tror vil like deg, uansett likheter og ulikheter.

3. Ikke heng deg opp i detaljer.
Prøv å date realistisk i sommer. Ingen er perfekte, men det betyr ikke at daten ikke kan være perfekt for deg. Selv om du opplever en person annerledes enn tidligere dater, kan det hende at ulikhetene balanserer dere. Vær fleksibel!

4. Velg riktig sted å møtes på
Hvis du er ute etter et seriøst forhold gjelder det å være der andre seriøse single er. På Møteplassen samles de som vil ha noe langsiktig, noen å komme hjem til, hver dag, for alltid… Date enkelt med appen fra hengekøya eller stranda.

5. Lev livet, flørt og gi flotte komplimenter…
Prøv å være ekstra snill og hyggelig i sommer. Det trenger vi! Strø om deg med komplimenter, ha troen på fremtiden og spre kjærlighet. Sveip mer til høyre, si ja takk til flere dater og ELSK livet som aldri før… Det smitter, og du vil tiltrekke deg mer kjærlighet i livet ditt!

 

Nå setter vi i gang! ❤️❤️❤️ Hvis du har spørsmål ,eller trenger hjelp er vi på Møteplassen alltid her for deg. Vi har over 20 års erfaring med seriøs dating og vet hva som fungerer.