TREND: Derfor vil kvinner date yngre menn

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

TREND: Derfor vil kvinner date yngre menn

Først ut var kjendiskvinnene – nå har andre fulgt etter. Trenden med at stadig flere eldre kvinner dater yngre menn er tydelig.

Så hva er grunnen til denne trenden? Vi har samlet noen potensielle fordeler med å date en yngre mann…  (se punkt 5, som kanskje er det viktigste! ❤️)

Date en yngre mann – potensielle fordeler:

1. Du får all oppmerksomheten
I motsetning til en eldre mann som er etablert, har karriere og mange forpliktelser, vil en yngre gentleman være opptatt av deg. Han vil bli imponert over dine prestasjoner og erfaringer.

2. Han lytter til deg
En eldre kvinne har mye erfaring – både følelsesmessig, økonomisk og når det gjelder livserfaring. Yngre menn kan føle at de må imponere for å kompensere for livserfaringen du har opparbeidet deg. De blir den beste, smarteste og mest modne utgaven av seg selv på et øyeblikk, og lytter gjerne til det du sier.

3. De har ingen trist historie
En eldre mann kan bære med seg ubehagelige opplevelser fra et tidligere forhold. Yngre menn har hatt mindre tid til å bli såret og kyniske, noe som gjør at de ofte er mer åpne og positive til kjærligheten.

4. De får deg til å føle deg ung
Vi blir som menneskene vi omgir oss med. En yngre mann har yngre venner og holder seg kanskje oppdatert på de nyeste trendene. Dette vil kanskje medvirke til at du føler deg mer på partnerens alder enn din egen. Å være en del av yngre menneskers livsstil, kan være gøy og forfriskende.

5. OG SIST, MEN IKKE MINST: Kjærlighet har ingen alder
Hvem sier at interessen for reiser, hunder og verdier ikke kan være grunnlaget for et nytt forhold? Hvis vi tør å se ting i et nytt lys og ikke styres ut fra alder er det muligheter for at vi faktisk treffer drømmepartneren. Prøv å utvide søket ditt på Møteplassen (både oppover og nedover i alder), så kan det skje fantastiske ting…❤️❤️❤️