Sommer = pikniktid!

Skrevet i: 

Datingtips

Sommer = pikniktid!

Er det noe som er mer koselig enn en piknikdate på sommeren?

Varme sommerdager er perfekte for å nyte i skyggen av et tre i nærmeste park. Det behøver ikke å være så komplisert – med noen enkle manøvre kan du invitere til en skikkelig drømmedate.

Tenk på følgende:

Valg av plass. Velg gjerne et sted der dere kan få litt skygge – å bli solbrent gjør ingen glad, og det er ikke så gøy å sitte og kladde med solkrem når man skal spise. Har du mulighet til å arrangere piknikdaten i nærheten av en innsjø, elv eller et hav så er det et stort pluss. Vann er romantisk. Værsikre din plan ved å velge et sted som har et alternativ med tak, eller ta med en stor paraply – om dere de eneste to som sitter igjen på gresset under en felles paraply mens alle andre springer avgårde så kommer til og med den lokale parken til å bli den mest romantiske plassen noensinne.

Maten. Hopp over svette ostesmørbrød og ferdige pastasalater. Til pikniken passer generellt sett plukkmat og mat som det går å spise med fingrene, men det kan også være koselig å spise noe som krever bestikk. Unnvik bare det som er vanskelig å spise når man ikke sitter ved et bord. Hvorfor ikke teste en ostebrikke, pai, et godt brød og vin? Og hvorfor ikke ha skivet frukt eller noe annet søtt til dessert.

Detaljene. Marker en utvalgt plass med et stort pledd. Kanskje hver sin pute? Det kan også være verdt å ta med skikkelige glass i stedet for plastglass eller plastflasker. Det høyer følelsen av luksus betraktelig. Glem ikke en plastpose for søppelet. En annen detalj som kan gjøre mye for stemningen er å forberede den perfekte spillelisten i din telefon.

Hjertelig lykke til!