En lykkelig singelsommer

Skrevet i: 

Singel i Norge

En lykkelig singelsommer

Sommeren er visstnok en fantastisk tid å være singel på, men iblant trenger man likevel litt pepp. Vi gir deg konkrete tips på hvordan du skal tenke for å være en lykkelig singel i sommer…

Man bruker å si at «Det er bedre å være lykkelig alene enn ensom med noen andre…». Og sikkert ligger det noe i det uttrykket – eller hva sier dere?

Ta vare på deg selv, se til at du har det bra og ha er morsomt liv. Det er også da som den rette har en tendens til å dukke opp..

Tenk slik:
-Vær takknemlig over det du har. Om man tenker etter litt så finnes det uendelige ting å være takknemlig over. Tenk gjennom din situasjon, og lær deg å være lykkelig med deg selv.

-Ikke idealiser andres livssituasjoner. Du konkurrerer ikke med noen.

-Unnvik å tenke på stereotyper. Nå for tiden finnes det tusenvis av måter å leve på; singel, gift, sambo, særbo er bare noen av dem… Det blir bra uansett!

-Ikke bli besatt av ting. Har du tenkt på alle de tingene du kunne ha opplevd i stedet for å hele tiden sitte og tenke på å ha den perfekte partneren? Glem dette! Den eneste personen som alltid kommer til å være med deg er du.

-Velg spesielle personer som blir en del av ditt liv. Det finnes herlige personer i din omgivelse som alltid finner der for deg. Gå ikke glipp av disse fantastiske personene.

Vi på Møteplassen ønsker deg en fantastisk singelsommer!