Tegn på at den du dater er interessert

Skrevet i: 

Datingtips

Tegn på at den du dater er interessert

Det er alltid pirrende å date noen du ikke har datet tidligere. Man kan føle seg usikker – hvordan vet man at den man dater virkelig er interessert?

Det finnes noen grunnleggende tegn å se etter som kan være et signal på at den du dater virkelig er interessert i deg.

FEM tegn på at han eller hun er interessert:

-Du får treffe vennene. Om han/hun lar deg møte vennene sine betyr det sannsynligvis at han/hun ikke skjemmes over deg, og vil vite hvordan du fungerer i hans eller hennes venners selskap. Kanskje den du dater helt enkelt vil vise deg fram for sine venner for å få deres godkjennelse.

-Han/hun tar på deg. Om den du dater finner på ulike små grunner for å røre ved deg kan det være et tydelig tegn på interesse. Kanskje tar han/hun deg på armen når han/hun ler. Kanskje sitter din date så nære deg at bena deres kommer borti hverandre.

-Varm omtanke. Om den du dater spør om du har fått i deg mat, om du fryser eller om du har det bra så er det nok trolig at han/hun liker deg.

-Et blikk sier mer enn tusen ord. Et blikk kan avsløre mye. Har den du dater vanskelig for å ta blikket bort fra deg er det et godt tegn. Be dine venner holde et øye på din date om dere treffes sammen.

-Husker detaljer. Merker du at den du dater husker detaljer rundt det du har fortalt? Gratulerer! Du begynner å få han/henne på kroken!