Datingaktiviteter for fattige januar

Skrevet i: 

Datingtips

Datingaktiviteter for fattige januar

Tomt i lommeboken og sugen på å gå på date? Vi tipser om datingaktiviteter for fattige januar.

-De beste datene trenger absolutt ikke å koste mye. Sats på noe personlig – det kan bli satt minst like mye pris på som en luksuriøs og påkostet date. Ha i tankene at en date som ikke setter pris på en enkel kopp kaffe kanskje ikke er noen for deg til slutt likevel, sier Emma Edespong fra Møteplassen.

Noen tips på budsjett-dater:

-Bli barn på nytt og ak i akebakken sammen. En liten skøytetur på isen, eller en tur i skogen kan også være koselig. Varm kakao i en medbrakt termos kan sette en liten gullkant på daten.

-Hjemmedate. Om dere har møttes noen ganger så er det kanskje på tide med en date hjemme. Lag hjemmelaget pizza, spill kort og popp litt popcorn.

-Sjekk lokalavisen. Les i lokalavisen – den bruker å være full av tips på evenementer som er gratis.

-Gå på loppemarked. Eller samle sammen overflødige ting og sett opp et felles bord på et loppemarked. Dere tjener en liten slant samtidig som dere kan fortelle morsomme historier for hverandre om tingene dere selger.

-TV-spilldate. Benk dere i sofaen og utfordre hverandre i tv-spill.

-Hjemmefiksing. Gjør noe praktisk hjemme sammen. Mal den der fondveggen som du har tenk på så lenge, eller måk snø sammen. Avslappende, og det kan faktisk være ganske så romantisk.