TREND: Slik dater du mindre overfladisk

Skrevet i: 

Datingtips

TREND: Slik dater du mindre overfladisk

Lei av rask og overflatisk dating? Da har du muligheten til å slukke lyset og delta i en digital Blind Date allerede nå på fredag.
– Vi ser en voksende datingtrend der folk er lei av raske sveip, og i stedet ønsker å gi innsiden en ærlig sjanse, sier Jessica Wiblom fra datingtjenesten Møteplassen.

Allerede nå på fredag, den 15. september, har du muligheten til å være med på en digital Blind Date hos Møteplassen.
– Forhåpningen er å utvide horisonten for alle single, og skape nye spennende kjærlighetsmøter. Vi ser en økende etterspørsel etter dype og seriøse forhold, der innsiden får en sjanse. Blind Date bygger på at du kan chatte med en person som matcher dine søkekriterier i ti minutter uten å få se hvordan personen ser ut… Etterpå får du spørsmål om du ønsker å fortsette å chatte og «tenne lyset», forteller Jessica.

Fremtidens måte å date på

Datingtjenesten Møteplassen har eksistert i over 20 år, og vet av erfaring at man går glipp av mange skatter når man «bare» vurderer singler ut fra deres profilbilder. Noen er ikke så flinke til å ta fine bilder, men kan likevel være helt fantastiske…
Vi har allerede testet Blind Date noen ganger tidligere, og det har virkelig blitt en suksess. Det finnes mange flotte mennesker som sjelden tar mye plass. Dessuten er vi vanemennesker som ofte tiltrekkes av det samme utseendet om og om igjen… Vi tror absolutt at dette kan være fremtidens måte å date seriøst på.

Datinghelg for alle som vil sparke i gang høstens dating

For å sparke i gang den norske datinghøsten, inviterer Møteplassen til en Datinghelg denne helgen.
-En perfekt mulighet til å skrive med mange, og komme i kontakt med mange nye single. Fredagens Blind Date-event ligger dessuten helt riktig i tiden, da en fersk undersøkelse viser at norske single først og fremst søker god kommunikasjon i sitt neste forhold. Blind Date er en perfekt måte å gi innsiden en ærlig sjanse, og teste om det er flyt i kommunikasjonen – allerede på et tidlig tidspunkt, sier Jessica.

FAKTA Møteplassen og Datinghelgen 15.-17. september:

• Møteplassen er en av Nordens største datingsider med over 140 000 aktive medlemmer i Sverige og Norge.
• Møteplassen har over 20 års erfaring med dating. Her kan du date trygt, og finne andre som også søker noe ekte.
• Møteplassen tilbyr blant annet en dyptgående matchingtest, sveiping og mange herlige måter å få kontakt.
• Det fungerer. Over 170 000 har allerede funnet sin partner på Møteplassen.
• Datinghelg 15.-17. september. Hele helgen kan alle skrive med alle, og det kommer til å være massevis av datinglystne single tilstede.