10 tegn på at han er rett mann for deg

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

10 tegn på at han er rett mann for deg

Det er forskjellig hva vi alle søker. Uansett så er det visse ting som bør stemme. Lurer du på om han er rett mann for deg? Vi har samlet våre tydeligste tegn på at mannen du dater er noen du bør holde hardt i!

10 tegn på at han er rett for deg:

Dere er forskjellige, men blir bedre sammen. Han kanskje har helt andre interesser enn deg, og dere er kanskje forskjellige på andre måter, men det gjør ingenting. Det viktigste er at dere blir sterkere sammen, og at dere komplementerer hverandre.

Han får deg til å le! Å ha samme humor, og kunne «le av galskapen» av og til, gjør mange situasjoner lettere.

Han får deg til å føle deg trygg, selv om det er tidlig i forholdet. Med visse personer føles alt mye enklere. Er det slik med han? Hold hardt i han!

Han respekterer deg. Et forhold er ingenting uten respekt, så sørg for å finne en mann som tar hensyn til alle dine følelser og ideer.

Det føles greit å åpne seg for han. Et veldig godt tegn er at du våger å være sårbar. Å kunne være trist, og fortelle om vanskelige ting som påvirker deg, er en viktig del av kommunikasjonen.

Han respekterer at du noen ganger vil gjøre andre ting. Lyst til å treffe jentene? Eller har du booket padel med kollegene? En keeper respekterer din egentid!

Han får deg til å føle deg vakker – uansett om du ligger i joggebukser på sofaen, eller er stivpyntet.

Han viser absolutt ingen tegn til å være voldsom. En bra partner er aldri voldsom, verken når det kommer til fysisk eller mental vold.

Han tenker omtrent det samme som deg om fremtiden. Å ha noenlunde like drømmer om livet fremover gjør alt mye lettere.

Han inspirerer deg. Du får masse positiv energi av å være sammen med han, og han oppmuntrer deg i alt du gjør!