10 tegn på at du har møtt den rette

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

10 tegn på at du har møtt den rette

Misstenker du at du ENDELIG har møtt den rette? Her er 10 tegn som kan gi deg svaret…

Tingene som kan bety at den du dater er den rette:

1.Når du kan være deg selv. Du behøver ikke skjule hvem du er, eller gjøre deg til. Og selvsagt lar du din partner være den han/hun er.

2. Du spaner ikke lenger etter andre. Du oppdager plutselig at du ikke interesserer deg for andre potensielle partnere.

3. Når «jeg savner deg» ikke bare er noe du sier. Det er sant. Selv om det bare har gått fem minutter siden dere møttes sist.

4. Du kan gråte og være lei deg foran han/henne uten at det er flaut.

5. Når din date bryr seg om dine venner. Om din kompis har en dårlig dag foreslår den du dater at du om din kompis skal treffes. Han7hun bryr seg om dine venner og forstår at de er viktige for deg.

6. Han eller hun skryter av deg. Om du får en ny jobb, eller vinner billetter til en konsert – lar den du dater verden få vite dette. Antakelig fordi han/hun er din største fan.

7. Han/hun gjør oppofringer for deres skyld. Den du dater flytter kanskje til din by for din skyld, og du er klar til å gjøre lignede oppofringer i kjærlighetens tegn.

8. Din familie og dine venner sier at du ser lykkelig ut. De kjenner deg nok best av alle, og har sett hvordan du har blitt forandret etter at den du dater kom inn i livet ditt.

9. Du kan stole på den du dater. Om han/hun er ute på byen med sine venner så føler du deg trygg fordi du stoler på han/henne. Det innebærer selvsagt ikke at savnet ikke river i deg..

10. Deres eventuelle krangler varer i maks fem minutter. Når dere krangler eller diskuterer så smyger det ofte inn seg et lite smil midt i det hele, for den der dumrianen gjør deg tross alt lykkelig.