Ting som kan ta knekken på et forhold

Skrevet i: 

Matching

Ting som kan ta knekken på et forhold

De fleste par er lykkelige i starten på forholdet, men mange forhold holder ikke i lengden. Her er seks vanlige ting som kan ta knekken på et forhold.

1. Mangel på kommunikasjon. Dette kan være den viktigste nøkkelen i et forhold. Vi trenger støtte, forståelse og oppmerksomhet fra vår partner. Når dere ikke lytter til hverandre, ser hverandre i øynene eller kan ha en åpen dialog – da kan det knekke forholdet.

2. Tillitsproblem. Om dere ikke kan stole på hverandre så lover det ikke godt. Løgner og sjalusi er vanlige årsaker til at par bryter opp.

3. Når forholdet har blitt til en krig, og dere irriterer dere på alt som den andre gjør samt bare fokuserer på hverandres brister. Om deres forhold har blitt en kamp om hvem som har rett kan det være på tide å gå videre.

4. Urealistiske forventninger. Et forhold krever hele tiden pleie, og når de rosa skyene er borte gjelder det å ha realistiske forventninger. Stiller man umulige høye krav på sin partner kommer man til å bli skuffet og da tar forholdet mest sannsynligvis slutt.

5. Når dere ikke støtter hverandre. I et lykkelig forhold skal dere gi hverandre kraft og energi. Dere skal peppe hverandre når dere ikke kjenner dere helt på topp, og dere skal styrke selvfølelsen når den svaier.

6. Dere prioriterer ikke hverandre lengre. Når den nyforelskede tiden er over er det lett å bli litt komfortabel. Dere anstrenger dere ikke lenger med søte sms og små oppmerksomheter. Om man ikke ser over sine prioriteringer så kan det koste dere forholdet deres.

 

Høre dette kjent ut? Pass på å fundere litt på dette og hvordan du skal unngå å gå i de samme fellene i ditt neste forhold.

Et bra tips på hvordan du kan få en stabil grunn å stå på er å ta Møteplassens Matchingtest når du dater. Da øker du dine muligheter til å møte noen du kan kan få et langt og lykkelig liv med.