3 tips for å booste selvfølelsen din

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

3 tips for å booste selvfølelsen din

Har du også hørt at man må elske seg selv før man kan elske noen andre?
En viktig del for å begynne å date, og slippe noen inn i livet ditt igjen, er at du er sann mot deg selv og føler deg trygg på hvem du er og hva du vil. Det gjør at du har mer kjærlighet å gi, og er mer åpen for å ta imot kjærlighet fra andre.

Her kommer 3 tankevekkende tips for å booste selvfølelsen din slik at du skal tørre å begynne og date.

Alt starter med deg!
Tenk over hva dine drømmer, mål og ambisjoner er?
Aksepter den du er ved å akseptere dine feil og mangler. Lær av tidligere erfaringer ved å se både suksesser og fiaskoer. Fremfor alt, vær snill mot deg selv og husk at ingen er perfekt!

Ta vare på deg selv.
Regelmessig trening og søvn bidrar til bedre mental og fysisk helse. Trening frigjør endorfiner som kan redusere stress, angst og gjøre deg på bedre humør. Dessuten øker følelsen av velvære. Søvn hjelper til med å reparere og styrke kroppens immunforsvar for å fremme en balansert hormonproduksjon.

Se motganger som utfordringer.
Lær å se motgang som en utfordring i stedet for å føle deg mislykket. Du har all makt og mulighet til å gjøre de endringer du trenger for å ha det bra. En god selvfølelse gjør deg mindre sårbar for ytre omstendigheter, og du blir ikke like avhengig av hva andre synes og tenker.

Når du føler deg trygg på deg selv kommer du til å være mer avslappet, og enklere tørre å ta steget til å begynne å date, og finne noen som passer akkurat for deg.

Når du er klar er vi på Møteplassen her for deg!