5 supre tips for deg som vil treffe riktig i vår og sommer

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

5 supre tips for deg som vil treffe riktig i vår og sommer

Verden trenger kjærlighet og sterke relasjoner! Vi på Møteplassen tror at våren og sommeren 2021 kommer til å by på flere single enn noensinne som søker seriøse og langvarige relasjoner. Blir du med?
Nå er det på tide å bestemme seg for å legge inn det høyeste giret i datingen for å øke sjansene for å treffe den rette.

5 supre tips for deg vil treffe den rette:

❤️ Gi dem du dater flere enn én sjanse. Hvis den første daten ikke var helt katastrofe, da. Var daten ok, men ikke ”WOW-WOW-WOW” – prøv å møtes to–tre ganger til. Iblant kan det være lurt å la lidenskapen vokse frem, de som ikke virker spennende først kan bli det når vi skraper på overflaten.

❤️ Legg ut MANGE bilder. Antakelig noe av det viktigste når du dater på nettet. De single vil se deg! Helst tydelige og glade bilder.

❤️ Ikke snakk for mye om deg selv. Det er ikke attraktivt å snakke bare om seg selv på daten. Heller ikke å forvandles til en journalist, slik at daten blir et slags jobbintervju. Men likevel – still heller flere spørsmål enn bare å bable om deg selv.

❤️ Vær aktiv på Møteplassen. Sett deg mål for våren og sommeren. Send minst 5 nye meldinger hver uke, lik mange, legg ut flotte bilder og fortell hva du gjør akkurat nå.

❤️ Vær ærlig. Sist, men ikke minst, er et viktig råd på veien å være ærlig og møte andre slik du selv vil bli møtt. Hvis du ikke vil treffe personen igjen, sier du det. Å la det hele renne ut i sanden er bare feigt og slemt. Alle fortjener å få en hyggelig melding der du gjør det klart at «det var koselig å møtes, men dessverre tror jeg ikke vi passer så bra sammen».

Hjertelig lykke til – nå setter vi i gang! 😍