«Anders er trygg, maskulin, snill og romantisk…»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Anders er trygg, maskulin, snill og romantisk…»

Det tok ikke lang tid før Anders og Birgitta fikk kontakt med hverandre på Møteplassen.
– Det var Anders som skrev til meg, og det føltes riktig med en gang. Vi er begge overrasket og utrolig takknemlige for at vi fant hverandre, sier Birgitta, 60.

Anders hadde vært enkemann i nesten to år, og Birgitta var separert da hun ble medlem på Møteplassen. Begge var skeptiske til å treffe noen på denne måten…
– Men jeg fikk raskt kontakt med Anders, og vi begynte å skrive til hverandre. Deretter ble det telefonsamtale, og etter to uker et første møte med kaffe og spasertur. Det føltes riktig med en gang, og siden da er det oss. Jeg falt for Anders’ varme blikk da han så på meg. Dessuten er han trygg, snill, maskulin og romantisk, og vi ler mye sammen, sier Birgitta.

Planlegger felles fremtid
Paret bor cirka 20 mil fra hverandre, men ses hver eneste ledige stund og nyter å få tilbringe tid sammen.
– Vi er så forelsket og lykkelige, sier de.
Birgitta og Anders planlegger fremtiden sammen. Så lenge de jobber, kommer de til å være særboere. Etter pensjon planlegger de å skaffe seg en felles bolig, nær både barn og barnebarn.
– Det er fantastisk! Fra første stund hadde vi en fysisk og sjelelig nærhet.

Birgitta ❤️ Anders:
Yrker: Anders jobber som maskinoperatør, og Birgitta er hjelpepleier.
Alder: 60 år (Birgitta) og 63 år (Anders).
Det beste med Møteplassen: At det finnes ulike måter å oppdage hverandre på og komme i kontakt. Det føles morsomt og sosialt!
Tips til andre single: Ta sjansen og vær ærlig! Vær åpen og våg å tenke bredt – dere må ikke ha nøyaktig samme interesser og bakgrunn.