5 trinn til ekte kjærlighet

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

5 trinn til ekte kjærlighet

Alle vil vi finne rett partner og få oppleve sann kjærligjhet. Med 5 smarte trinn kan du øke dine sjanser til å lykkes i kjærlighetslivet. Tipset er å starte med deg selv.

Å finne rett parnter og skape et lykkelig forhold kan iblant være vanskelig. Kanskje du synes at det er noe galt med alle du møter. Men dine partnere har noe til felles – deg.

Og den eneste du kan forandre er deg selv.. Start gjerne med å fundere på hvordan du vil være i et forhold. Om du tar et oppgjør med det du er redd for, står på dine grenser og tar ansvar for din egen lykke så bruker reisen mot ekte kjærlighet gå mye raskere.

5 trinn nærmere ekte kjærlighet:

1. Vær ditt sanne jeg. Ofte får du det slik som du tenker på deg selv. Om du er redd for å binde deg så kanskje du tiltrekker deg andre som allerede er opptatte. Tenk over hvordan du ser på deg selv, og hvordan du signaliserer dette til andre.

2. Ta imot kjærligheten og vær aktiv i din jakt på kjærligheten. Tenk over hvordan du må være, og hva du skal gjøre for å bli mer tilgjengelig for kjærligheten. Det krever en innsats fra deg. Om du dater på nettet så vær nøye med å velge en seriøs side der medlemmene virkelig mener alvor i jakten på å finne noen å dele livet med. Legg tid på din profil og prøv å ha et åpent sinn. Og ikke glem – dating på nettet skal være GØY!

3. Slutt å synes synd på deg selv. For det første så oppleves det sjelden som spesielt attraktivt. Slutt og legg skylden på dine eks, og det å se på deg selv som et «offer». Når noe trist skjer kan du velge å gjøre det beste ut av situasjonen.

4. Slipp kontrollen. Innse hva du kan kontrollere og hva du må å gi slipp på. Det eneste du kan styre er deg selv. Å for eksempel prøve å få noen til å bli interessert i deg er ofte meningsløst, og det gjør deg bare frusetrert. Vær den du er – resten løser seg av seg selv – om det er ekte kjærlighet altså.

5. Du er sjefen. Regn ikke med at en partner skal få alt i livet til å føles bedre .Du er sjefen over DITT liv. Om du er misfornøyd med noe – tenk på hva du trenger å gjøre for å bli lykkeligere.

Hjertelig lykke til – vi tror på deg!