5 påminnelser til ufrivillig single

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

5 påminnelser til ufrivillig single

For noen er singellivet et herlig, frivillig og uavhengig liv. For andre er det en konstant jakt som føles som man er dømt til ensomhet. I det sistnevnte tilfellet kan det være på tide å stoppe opp og reflektere litt.

Mange ufrivillig single risikerer å bli fanget i et atferdsmønster som hindrer dem i å treffe noen. Man forkaster andre single for raskt, blir negativ og synes synd på seg selv. Dette er egenskaper som sjelden blir sett på som attraktive – og man risikerer å havne i en skikkelig singelfelle.

Hvis du føler deg truffet kan det være på tide å stoppe opp og forstå at det kanskje er på tide med en endring av deg selv og din tenkemåte. Tenk over hva du trenger å jobbe med i deg selv og innse at når du virkelig lengter etter noe – er det sjelden gratis, og det kreves en innsats …

5 påminnelser til ufrivillig single:

1. Husk at nesten ALLE opplever perioder da man er ufrivillig singel. Men livet går videre uansett, og lykken bør ikke avgjøres av om man har en partner eller ikke …

2. Tenk over dine tidligere erfaringer og hva du ønsker deg i et forhold. Vær tålmodig, etablering av et forhold for livet trenger ofte plass for tid og refleksjon.

3. Åpenhet, tillit, gjensidighet og respekt er gode stikkord når et forhold skal opprettes, og også i et eksisterende forhold.

4. Ble det ikke kjærlighet ved første blikk? Husk at det du lengter etter i et forhold kan komme tidlig, men det kan også oppstå senere i forholdet.

5. Noen ganger kan vanskelighetene henge sammen med et atferdsmønster vi har, som gjentas om og om igjen. Ikke vær redd for å få hjelp eller snakke med en venn hvis du føler at du ikke kan fortsette videre på egen hånd.

Hjertelig lykke til – vi tror på deg!