Distanseforhold? Våg å gi det en sjanse

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Distanseforhold? Våg å gi det en sjanse

Begynner du å gi opp håpet om at din sjelevenn finnes? Nei, han eller hun befinner seg kanskje i din by, men noen mil bort.. Våg å bredde ditt søkeregister og gi distanseforholdet en sjanse.

Mange av Møteplassens solskinnspar forteller om at det var først når de våget å utvide sitt søkeregister som den store kjærligheten åpenbarte seg.

Våg og ta sjansen på å date single som bor langt unna. Alt går om kjærligheten er sterk. Selvsagt kan det bli mer problematisk når det for eksempel er barn innblandet.

– Vår erfaring er at det meste løser seg til slutt. Det kan selvsagt bli en krokete vei, men det kan det kanskje være verdt for han eller hun med stor H, sier Emma Edespong fra Møteplassen.

Tips på veien

Om du innleder et distanseforhold så har vi noen verdifulle tips å gi deg under reisens gang:

-Lag en plan sammen. Prøv å opprette regelbundne tider der dere ses og synkroniser deres liv. Lag en plan. Hvor ofte skal dere ses? Hos hvem? Hvem betaler reisene?

-Kommunikasjon. Når man ikke ses i hverdagen og ikke kan gi hverandre nærhet og gester så gjelder det at man også lager en plan for kommunikasjonen. Sms, skype, telefon – hva passer best? Antakelig en mix av alle.

-Ikke noe for de som er sjalu.. Er du en sjalu person, har du lett for å få noja eller kjenner du at du har et stort kontrollbehov? Da er kanskje ikke et distanseforhold det optimale for deg..

-Alltid noe å lengte til. Dere må alltid bestemme når dere skal ses neste gang. Lengselen, og det å ha noe å se fram imot, er veldig viktig de dagene det føles ekstra tungt.

-Nyt av alenetiden. Visse som lever i et parforhold med noen de møter hver dag kan nok bli sjalu på din alenetid.. Selv om dette ikke er et drømmescenario – prøv å nyt av alenetiden! Det er herlig å kjenne lengselen!

-Det finnes en slutt! Kanskje er dette det viktigste punktet. Dere må ha en sluttdato, eller en plan for deres distanseforhold. I alle fall en tanke. Planlegg, vri og vend på hvordan dere kan få en framtid sammen. Kanskje ikke akkurat nå, men bare tanken på at dere legger planer for hva som skjer etter dette målet er nådd gjør det lettere. Og snart, snart så er dere der – i mål – sammen igjen!