Pensjonister og nettdating

Skrevet i: 

Nettdating

Pensjonister og nettdating

Nettdating blant pensjonister blir mer og mer vanlig, og alt flere fantastiske seniorer finner en følgesvenn på Møteplassen.

Det er ikke helt uvanlig at det føles uvant og pirrende i starten.

-Man kanskje er separert etter et langt forhold, eller har mistet sin følgesvenn. Da er det ikke merkelig om det føles litt fremmende å date og ta kontakt med nye mennesker, sier Emma Edespong fra Møteplassen.

De siste årene har Møteplassen sett en trend i at man har en kraftig økning blant medlemmer over 55 år, og aller mest prosentuelt sett i aldersgruppen 76-80 år. Her har antallet medlemmer blitt tidoblet om man sammenligner med 2005. Det finnes også en en god del medlemmer over 80 år – og nærmere 100 år.

-Det er aldri for sent til å finne en ny samlivspartner, og det synes vi er fantastisk, sier Emma Edespong.

Slik kommer du igang

Vi har samlet litt grunnleggende tips som man kan ha med seg som pensjonist og nettdater:

– Velg en seriøs datingside. Det er en fordel om medlemmene har betalt for å være med. Til des for å få en høyere kvalitet totalt sett, men også for at medlemmene er mer seriøse.

– Invister i din profilside. Det er virkelig verdt å legge ned tid på din profilside – det kommer til å lønne seg! Les gjerne vårt innlegg om hvordan du lager en attraktiv profilside for å få tips.

– Ta matchingtesten. Ta Møteplassens matchingtest. Da øker du dine sjanser til å møte den rette og få et lykkeligere forhold.

– Våg å ta kontakt! Våg å ta initiativ til nye kontakter – sitt ikke bare å vente. Det finnes mange hjelpemiddel som gjør at du får kontakt. Les vårt innlegg som hjelper deg til å få kontakt med andre.

– Fortell at du er ny. Våg og forell at du er nybegynner på nettdating. Og våg å gå ut på date – det innebærer ikke at dere lover hverandre livslang kjærlighet.

– Gi det litt tid. Grav deg ikke ned om du ikke får svar fra alle. Gi det litt tid til å komme igang, og prøv å ta det meste med glimt i øyet.

 

Varme lykkeønskinger sender vi fra Møteplassen!

Møteplassen er likevel fortsatt størst i alderen 30-40 år der mange søker et seriøst og trygt datingalternativ.

-Kjønnsfordelingen er ca 47 prosent kvinner og 53 prosent menn. Rundt 90 prosent av Møteplassens medlemmer er over 25 år, avslutter Emma Edespong.