5 feil man bør unngå etter et brudd

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

5 feil man bør unngå etter et brudd

Nylig separert? Pass deg for disse klassiske fellene! ⛔️

1. Du ser gjennom gamle bilder og meldinger… Om og om igjen! Kanskje for å lete etter tegn på når ting gikk galt – kanskje bare for å plage deg selv med å lese hvor mye eksen sa at han/hun elsket deg. Rens opp og slett så mye som mulig – det kommer til å hjelpe deg med å raskere gå videre.

2. Du leker privatdetektiv.  🔎 Du og eksen har kanskje felles venner eller omgangskrets. Bli enig med vennene dine om at du IKKE vil høre om hva eksen din driver på med, eller hvem han/hun dro hjem sammen med. Det man ikke vet har man ikke vondt av.

3. Du fokuserer bare på hvor håpløst alt føles akkurat nå… 😥 Ja, du har det dårlig nå. Men tenk om ett år hvor bra kommer du vel ikke til å ha det da?! Det er viktig å hele tiden minne seg selv på at det kommer til å bli bedre (tiden leger alle sår osv.), og du kommer ikke til å ha det vondt for alltid. Alt ordner seg.

4. Du fortsetter å leve i håpet… Dette er en svært vanlig felle å gå i. Det sies at håpet er det siste som dør. Men hva gjør man dersom man ikke klarer å slutte og håpe til tross for at man vet det er forgjeves? Vårt råd er å begynne og lete etter andre alternativer selv om det kanskje er vanskelig. Tving deg selv ut for å treffe nye mennesker, eller gå på en date. Bare det å omgås og skrive med andre single på Møteplassen gjør at det kjennes lettere. Det er alltid fint å dele erfaringer med mennesker i samme situasjon.

5. Du blir en bitter person. Du er forbannet, og begynner derfor å snakke stygt om og baksnakke eksen din. Kanskje sender du til og med en sint melding midt på natten. Du går rett og slett til angrep. Det dumme er at dette definitivt ikke kommer til å hjelpe deg med å gå videre, heller tvert imot. Bitterhet og mye prat om eksen er ikke særlig attraktivt den dagen du begynner å date igjen.

Lykke til! Trenger du hjelp med å gå videre er vi på Møteplassen alltid her for deg. Vi har 18 års erfaring med seriøs dating – vi vet hva som fungerer. Vi fikser det sammen!  ❤️❤️❤️