UTFORDRING: Våg å date utenfor din komfortsone

Skrevet i: 

Datingtips

UTFORDRING: Våg å date utenfor din komfortsone

Når vi takler hverdagen akkurat som vi pleier, vil det vanligvis ikke oppstå så mange endringer… MEN når du er ute etter kjærligheten, ER nettopp forandring noe vi håper på! Likevel svarer vi på de samme meldingene som vi alltid pleier å svare på, og kontakter dem som stemmer overens med vår vanlige idé om hva vi leter etter når vi dater. Litt motstridende, ikke sant? 😉

Det er hyggelig å være komfortabel og vite hva du får. Ved å besøke den samme restauranten og finne den samme typen mennesker vi har møtt før, unngår vi skuffelser og andre ubehagelige overraskelser. Men på kjøpet får vi også de samme resultatene som før, noe som sjelden er det vi leter etter når vi bruker tid på noe vi håper vil gi en endring av livet.

〰️ Så hvorfor gjør vi dette? Det er nok bare noe vi kan svare på individuelt. Derimot håper vi på Møteplassen at dere vil prøve å komme ut av komfortsonen – date noen som er motsetningene deres og og prøve ut nye aktiviteter. Det blir ingen forandring hvis du ikke gjør noe med det. Hvis du fortsetter å gjøre alt på akkurat samme måte som du alltid har gjort, men aldri oppnår det resultatet du ønsker, er det opplagt noe som ikke fungerer. Da er det på tide å utfordre deg selv og endre oppførselen for at noe skal skje. Å gå utenfor din komfortsone er å vokse og utvikle deg på lang sikt.

UTFORDRING – begynn med én gang! ❤

✔️ Svar på en melding som du normalt ikke ville svart på.
✔️ Kontakt minst en ny ”type” i uken. Vil du få forslag til single som passer for deg – ta Møteplassens matchingtest.
✔️ Be om en date etter omtrent 3-5 meldinger ut i samtalen.
✔️ Velg en datingaktivitet som du vanligvis ikke pleier å gå på.

Lykke til – dette blir moro!