Fem tegn på at det er på tide å gå fra hverandre

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Fem tegn på at det er på tide å gå fra hverandre

Ingen ønsker å gå fra hverandre – ofte er det en tøff reise som venter. Derfor kan det være vanskelig å vite når det egentlig er på tide. Men det finnes tegn på at forholdet er over. Vi har samlet fem av dem.

Det kan være vanskelig å vite når det er verdt å kjempe for et forhold, og når det faktisk er på tide å gå hver sin vei.

Dette er fem konkrete tegn på at forholdet har nådd bristepunktet:

1. Manglende respekt. At man snakker til partneren sin på en måte som svekker forholdet i stedet for å styrke det. Det er et ganske dårlig tegn. Forakt er jo ganske langt fra kjærlighet…

2. Destruktive vaner og misbruk. Overforbruk av for eksempel alkohol hos en av partene, der personen ikke ser situasjonen som et problem han/hun er villig til å ta ansvar for, kan føre til at et brudd er uunngåelig.

3. Ømhet og nærhet mangler. Om dere har forskjellige ønsker om hvordan sexlivet skal være, skaper det problemer. De fleste av oss vil dele vår seksualitet med den vi lever med. Derfor er det svært vanskelig og trist å havne i en situasjon der partneren ikke lenger viser noen interesse eller tar initiativ til sex. Det gjelder i like høy grad kjærtegn som kyss, klemmer, kos og å holde hender. Det som gjør forholdet til noe mer enn bare vennskap.

4. Dere oppfører dere ikke som et par lenger. Hvis dere ikke tilbringer noe tid sammen lenger, er det en varsellampe. Om en eller begge heller vil jobbe overtid, gå ut med venner, surfe på nettet eller bruke all sin tid på en fritidsinteresse, og det føles som en lettelse å slippe å omgås den andre, er det et signal på at noe ikke er helt riktig i forholdet.

5. Din partner (eller du!) er utro gjentatte ganger. Et sidesprang er alltid smertefullt, men det kan overvinnes dersom begge bestemmer seg for å jobbe seg tilbake til hverandre. Men hvis utroskapen gjentar seg gang på gang, til tross for at partneren din (eller du) lover bot og bedring, er noe alvorlig galt.

…………………………………..

Etter et brudd er det utrolig individuelt når man er klar for å begi seg ut i datingjungelen igjen. Man kan ikke si noe nøyaktig tidsrom. Noen er klare samme dag som personen man gjør det slutt med går ut døren, men de fleste trenger tid til å sørge.
Ofte merker man det på lysten når det er på tide. Vi har alle behov for kjærlighet og nærhet, men det er utrolig individuelt når lysten kommer tilbake. Det er bare du selv som vet når det føles rett! //Vi på Møteplassen  ❤️ ❤️ ❤️