Bra ting å skrive til noen som Liker deg

Skrevet i: 

Nettdating

Bra ting å skrive til noen som Liker deg

Har du Likt noen på Møteplassen og personen Liker deg tilbake? HJELP! Syntes du det er vanskelig å komme på en passende åpningsfrase? Ta det helt med ro. Vi har samlet noen bra fraser som garantert kommer til å bryte isen og sette fart på datinglivet…

Det er ikke lett å finne en god åpningsreplikk. Man vil være sjarmerende, munter, interessant og ha det lille ekstra… Så hvordan starter man egentlig en samtale med noen man er interessert i, uten å høres ut som en raring?

Vi har samlet noen gode forslag – vær så god 👌🏻:

〰️ Spør om noe basert på personens bilder. Hvis personen for eksempel holder et glass vin på bildet, spør: «Har du noen gode vintips?» eller «Har du noen gang vært på vinsmaking?».

〰️ Kommenter noe om din utvalgtes interesser. Ser du at personen er interessert i trening kan du prøve disse frasene: «Kan du hjelpe meg med #beach2025?»

〰️ Hvor mange bilder finnes det egentlig av personer med en fisk i hendene? Dersom det frister kan du kjøre noen klassiske: «Får du ofte napp? 😉»

〰️ Dersom du foretrekker å være direkte kan du skrive: «Du ser ut som du liker kaffe, det gjør jeg også ;)» 🍵  eller «Jeg har en luke å fylle etter jobben mellom 17-18, sees vi?»

〰️ Dersom du liker det du ser på bildene eller leser i teksten, så si det. Alle elsker å få komplimenter. Men gjør det gjerne litt ekstra personlig ved å fokusere på et spesielt bilde eller en spesiell tekst, og fortell hvorfor nettopp dette vekket interessen din. For eksempel: «Jeg ble så glad da jeg leste at du også liker hunder! Elsker hundemennesker! Har du hund nå? Favorittrase? Du får bare nevne én… ;)» Vær nysgjerrig og still spørsmål. En person som er interessert i andre mennesker er interessant!

Lykke til! ❤️ ❤️ ❤️