Kjærlighet kan være medmenneskelighet

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Kjærlighet kan være medmenneskelighet

Kjærlighet kan være medmenneskelighet. Møteplassen har lenge støttet Leger Uten Grenser, og med tanke på den rådende flyktningkrisen føles det mer riktig enn noen gang.
– Vi har i flere år valgt å støtte Leger Uten Grenser. De gir humanitær hjelp til flyktninger og mennesker i væpnede konflikter, kriser og katastrofer. Med tanke på den fryktelige flyktningkatastrofen vi er vitne til akkurat nå, føles det mer riktig enn noen gang, sier Mikael Josander,CEO på Møteplassen.

Leger Uten Grenser startet sin innsats i Middelhavet allerede i mai. Gaver gjør at de raskt kan være på plass for å bistå mennesker i nød. Hittil har de til sammen reddet mer enn 12 000 personer bare i Middelhavet. Man har også arbeidet i lengre tid i landene som menneskene flykter fra, i transittland og i landene i Europa der menneskene til slutt ankommer.
Vis din kjærlighet!
For Møteplassen er det svært viktig å verne om sine medmennesker over hele verden.
– Vi vil markere at dette er én av mange måter å vise kjærlighet på. Nå gir vi 50 000 kr til Leger Uten Grenser, sier Mikael Josander.
– Medmenneskelighet kan være kjærlighet. Nå oppfordrer vi andre, både privatpersoner og bedrifter, til å gi sitt bidrag til Leger Uten Grenser, avslutter Josander.