Et par? 7 Tegn på at dere er sammen

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Et par? 7 Tegn på at dere er sammen

Okay, dere har datet en stund, og det føles veldig bra. Men når er det på tide å gå fra «dating-fasen» til «nå-er-det-på-tide-å-endre-statusen-på-facebook-fasen»? Vi gir deg 7 tegn som viser at dere er et par.

Når vi møter noen som vi vil lære å kjenne så passer vi på at vi viser oss fra vår beste side. Men hva er det egentlig som signaliserer at deres forhold har gått fra å være en overfladisk forbindelse til å bli et dypt og seriøst forhold?

7 tegn på at dere er sammen:

1. Dere bryr dere virkelig om hverandre. Dere begynner å høre av dere til hverandre oftere – mest bare for å sjekke at dere har «kommet dere vel hjem».

2. Dere snakker om dypere ting.  Om dere våger å åpne dere for hverandre så er det et betydelig sterkere tegn på kjærlighet enn alle roser i verden.

3. Du har en husnøkkel hjem til den du dater. Dette er et stort tegn! Nå er det virkelig.

4. Dere har møtt hverandres foreldre. Et klassisk tegn, men mest sannsynlig for at alt stemmer. Om du blir presentert for foreldrene og slekten til den du dater er det virkelig seriøst.

5. Dere planlegger ferien sammen. Om dere reiser på ferie sammen er det mer enn bare en «flørt». Kanskje skaper dere minner som dere kommer til å se tilbake på sammen for resten av livet?

6. Dere snakker om fremtiden og om deres drømmer samt andre store ting, som for eksempel om det å stifte familie.

7. Dere ringer og  sier god natt til hverandre. Enten har en av dere misforstått situasjonen, eller så begynner dere virkelig å bli et par.

Eller så kan man gjøre det lettere for seg: Man er vel et par når man har bestemt seg for å være det helt enkelt! 😉