Bli medlem

Opplev alle fordelene med nettdating

Prøv online dating på Møteplassen

Bli medlem nå

Nettdating eller online dating innebærer at du som singel tar i bruk internett for å søke etter en partner for et tilfeldig eller et langvarig forhold. Det er en enkel og morsom måte å treffe nye mennesker på, akkurat når det passer for deg.

Online dating oppsto i USA på slutten av 1990-tallet, og i år 2000 ble den første datingtjenesten lansert i Sverige. Møteplassen ble startet sommeren 2001, og er i dag et av Nordens største datingnettsteder for single.

Det finnes både fordeler og ulemper med dating på nett. En fordel er at du har muligheten til å bli kjent med en person før dere avtaler å møtes i virkeligheten. På denne måten kan du oppdage på et tidlig stadium om dette er noen du vil date, eller om det stopper ved vennskap. En annen fordel med nettdating er at du kommer i kontakt med single som du sannsynligvis aldri ville truffet ellers.

En ulempe med online dating kan være at du bygger opp et bilde av en person, som senere kanskje viser seg å ikke stemme med virkeligheten når dere bestemmer dere for å treffes.

Når du lager en kontaktannonse på Møteplassen skriver du inn en presentasjonstekst om deg selv, og laster opp et bilde. Du oppgir også noen fakta om deg selv og den personen du ser etter. Deretter bruker du vår søkefunksjon for å finne single som passer med dine søkekriterier. Du tar kontakt ved å sende en melding eller et kompliment. Du kan også chatte med andre single i vår chat.

Det sies at halvparten av alle single i Norge har prøvd online dating. Ta sjansen du også, og registrer en profil på Møteplassen og ta del i alle fordelene med nettdating.