5 tegn på at din date ikke er ute etter noe seriøst

Skrevet i: 

Nettdating

5 tegn på at din date ikke er ute etter noe seriøst

Noen elsker singellivet sitt, og selv om de møter noen de liker er de ikke klare for å slå seg til ro. Leter du etter noen å dele livet med? Her er varselsignalene du skal være oppmerksom på.

Vårt beste tips er å velge en seriøs datingplattform. Husk å være oppmerksom på punktene i listen nedenfor.

VARSELSIGNALER:

1. Alltid sene ”i siste-liten”-dater… Finner alle møtene deres sted hjemme hos en av dere, og er de ofte resultatet av en SMS sent på kvelden? Dessverre er ikke det en date, og hvis personen virkelig vil være i et forhold med deg bør han/hun bli med på andre aktiviteter enn å henge hjemme i sengen.

2. Du føler deg ikke som den eneste. Hvis personen du dater hele tiden påpeker at det finnes mange andre som er interessert er det på tide å si takk og farvel. Det er ikke seriøst å skryte av hvor mange man skriver med til noen man dater.

3. Han/hun vil ikke ta ansvar. I alle relasjoner kreves det to personer uansett om det dreier seg om venner, familiemedlemmer eller partnere. Hvis en av dere aldri kan ta ansvar for noe når noe går galt er det et tydelig varselsignal om at dere ikke kommer til å fungere sammen.

4. Løgner? Hør godt etter når han/hun forteller noe. Henger det sammen? Høres det ikke helt sannsynlig ut at daten har vært ute for alt som han/hun påstår? Endres fakta i historiene som daten forteller? Useriøse lyver om alt –  ofte er han eller hun ikke engang klar over det selv.

5. Han/hun lytter ikke til deg. Opplever du at din date bare venter på at du skal snakke ferdig, så han/hun kan få snakke? Når du dater noen vil du jo at han/hun skal være oppriktig interessert i deg og det du sier. Snakker daten din bare om seg selv og gir deg aldri noen fornuftige svar? På tide å droppe daten.

Den viktigste grunnregelen for å unngå å møte useriøse single er altså å være på riktig sted. Like barn leker best. Hvis du søker seriøs dating skal du lete der det finnes andre seriøse single. På Møteplassen finner du mange medlemmer med omfattende profiler, tilstedeværende kundeservice og matching. Vi har hele 18 års erfaring med nettdating og vet hva som fungerer! Den nye appen vår gjør det dessuten enda lettere å date når og hvor du vil. Her har du de beste forutsetninger for å finne et langvarig og seriøst forhold. Dessuten kan du føle deg trygg – hele veien!

Lykke til – vi på Møteplassen er alltid her for deg! ❤️❤️❤️