«Kjell gir meg trygghet, støtte og kjærlighet»

Skrevet i: 

Vi fant hverandre

«Kjell gir meg trygghet, støtte og kjærlighet»

Da Elisabeth fikk kontakt med Kjell på Møteplassen falt hun for at han var seriøs, tydelig og hadde et stabilt liv. Det gjorde heller ikke noe at han var veldig kjekk… Nå er de nygifte og i full gang med å skape et nytt liv sammen.

Både Kjell og Elisabeth hadde prøvd seg på nettdating forskjellige steder før de ble medlemmer på Møteplassen. Etter noen få uker gikk Elisabeth inn for å se på nye profiler, og der var han! En kjekk mann som var klar og tydelig på hva han lette etter.
– Det var som å lese om meg selv. Jeg begynte å skrive en melding til ham, og det viste seg at han hadde begynt å skrive til meg helt samtidig, forteller Elisabeth.
De hadde mer og mer kontakt, og etter en stund var det på tide med den første daten. Kjell tok fly til Elisabeth, siden de bodde et godt stykke fra hverandre.
– Vi tilbrakte en hel helg sammen for å lære hverandre bedre å kjenne. Fra da av har det vært oss, sier hun.

Foto: Lillan Nordbø

Foto: Lillan Nordbø

De tror at de fungerer så godt sammen fordi de deler de samme verdigrunnlagene og er like som personer.
– Dessuten var vi begge ute etter å finne den store kjærligheten og slå oss til ro. Kjell gir meg trygghet, støtte og kjærlighet, sier Elisabeth.
Nå har de kjøpt en gammel gård sammen, og i en låve på tomten, som var fylt av masse levende lys, fridde Kjell til Elisabeth. De giftet seg forrige sommer, og nå er de godt i gang med å bygge opp et felles hjem.
– Fremover håper vi selvsagt på å utvide familien… Takk til Møteplassen for at vi traff hverandre. Uten dere hadde vi sittet på hver vår kant av landet og sannsynligvis aldri møttes!

Kjell ❤ Elisabeth

Alder: Kjell, 32, og Elisabeth, 31.
Yrker: Estimator i helikopterbransjen (Kjell) og sosionom (Elisabeth).
Tips til andre single: Gi det litt tid. Vær nøye med profilen din. Skriv en kort og konsis presentasjon av deg selv og det du søker etter. Vær ærlig! Ikke vær redd for avstand. Hvis man virkelig treffer den rette er man ofte villig til å flytte på seg. Hvis du ikke kan tenke deg det er det kanskje ikke ekte kjærlighet…
Det beste med Møteplassen: At det virker!

Foto: Lillan Nordbø

Foto: Lillan Nordbø

 I en låve på tomten, som var fylt av masse levende lys, fridde Kjell til Elisabeth. Foto: Privat

I en låve på tomten, som var fylt av masse levende lys, fridde Kjell til Elisabeth. Foto: Privat