7 tips som får fart på datingen din I DAG!

Skrevet i: 

Nettdating

7 tips som får fart på datingen din I DAG!

Er innboksen din alltid tom? Er det alltid samme type personer som kontakter deg? Vi har samlet rådene som hjelper mot stillhet på datingfronten… Få fart på datingen din allerede i dag!

Akkurat som med alt annet du ønsker å oppnå i livet, gjelder det å være aktiv. Når du dater på nettet er det viktig at du prøver deg frem ved å oppdatere profilen din ofte.

Hvis det dukker opp spennende ting på profilen din kan nye medlemmer få øynene opp for deg – nå som de vet mer om deg.

7 ting du kan gjøre allerede i dag:

1. Velg et nytt profilbilde. Forandring fryder! Velg et bilde som er tatt nylig, og som passer for årstiden.

2. Finpuss innledningsteksten. Fang interessen raskt i profilteksten din. Tenk ut noe som er nytt og bra. Få hjelp av en venn hvis du synes det er vanskelig. Husk at teksten din skal vekke nysgjerrigheten hos de andre single.

3. Stavefeil? Les nøye igjennom teksten, og sørg for at det ikke er stavefeil i den. Stavefeil kan ødelegge inntrykket.

4. Last opp flere bilder til fotoalbumet ditt. Velg gjerne bilder som viser interessene dine og hverdagen din. Vis flere sider av deg selv!

5. Vær tydelig på hva du søker. Kanskje har du datet mye den siste tiden, og føler at du blir mer og mer sikker på hva du ønsker. Ikke vær redd for å være tydelig med det.

6. Skriv et megafoninnlegg. Da markedsføres du for massevis av nye single.

7. Skill deg ut i mengden. Tenk ut en morsom og annerledes vinkling på presentasjonsteksten din. Du kan for eksempel ha et «intervju» med deg selv, beskrive drømmedaten din, eller la en som står deg nær, beskrive deg som person.

Sist, men ikke minst: Husk at det ikke er antallet svar som teller, men svarene du får fra personer du faktisk tiltrekkes av. Noen ganger kan det ta litt tid før den riktige personen svarer, men hold ut, og oppdater profilen din ofte med nye bilder og morsomme og interessante presentasjoner.