Sjekkliste: Fra flørt til seriøst forhold

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Sjekkliste: Fra flørt til seriøst forhold

Sommeren er over, og du har kanskje hatt en liten «sommerflørt» – altså en midlertidig flørt.
Er det slik at dere har samlet på de gode sommerminnene, og lurer på om dere skal beholde flørten?

På dette tidspunktet pleier følelser å blande seg med viljen til å komme i gang med noe nytt, i kombinasjon med visse kvaler over at sommeren er over…

Har du truffet noen i sommer, og lurer på om det kanskje tross alt kan lede til et stabilt forhold, med alt det innebærer for hverdagen?

Se på sjekklisten vår – den kan forhåpentligvis hjelpe deg med å ta den riktige beslutningen.

Sjekkliste:

  • Passer den du dater inn i hverdagen din? Fungerer personen i andre sammenhenger i hverdagen, for eksempel med fritidsinteresser, barn og venner?
  •  Hvordan fungerer kommunikasjonen når dere er uenige? God kommunikasjon er utrolig viktig om det skal fungere i lengden. Hvis dere har funnet en bra måte å løse de små problemene i forholdet på er sjansene større for at dere også kan løse større bekymringer. Alle forhold krever at man kan prate, høre etter og inngå kompromisser.
  • Den første som får vite? Når det har skjedd noe gøy/vanskelig/spennende, er flørten den første personen du vil fortelle det til…
  • Har dere det gøy sammen? Ler dere mye, og føler dere avslappet sammen? Å ha det bra når daten er til stede er et godt tegn.
  • Har du sluttet å lete etter andre? Du er ikke interessert i den attraktive kollegaen eller personen på toget som smiler til deg hele tiden. Når du tenker på daten din, føles det riktig og du vet at du har funnet noen som er virkelig spesiell.
  • Kiler det i magen? Yes! Bra. Da kan det godt være verdt å utforske videre…