Bli en mester på å gi komplimenter

Skrevet i: 

Nettdating

Bli en mester på å gi komplimenter

Når man dater på nettet er det å gi kompliment et kraftfullt verktøy man kan benytte seg av. Det er dog ikke alltid lett å finne ordene, og å gi komplimenter med finesse er en kunst. Vi gir deg litt tips på veien.

Komplimenter kan, om man gir dem på rett måte, redde andre menneskers dag. Det er dog mange feller man kan gå i, og de kan lett komme ut på feil måte.

Her kommer fem konkrete tips på hvordan du gir et bra kompliment:

1. Unngå å kommentere utseendet på en seksistisk måte. «For en sexy rumpe du har» gir ikke inntrykk av at du søker et langsiktig og seriøst forhold.

2. Ikke overdriv. Er hun virkelig den vakreste kvinnen som du noensinne har sett? Antakelig ikke. Nonsens gir et uærlig inntrykk. Dine komplimenter bør være troverdige og «ekte».

3. Vær tydelig og ikke gi for mange «vanlige» komplimenter som for eksempel «Du er vakker». Skriv heller «Du kler virkelig blått – fargen løfter frem dine vakre øyne».

4. Vær så kreativ du bare kan. Ha som mål å gi din date et kompliment som han eller hun kanskje aldri før har fått. Vakre mennesker har antakelig hørt tusenvis av ganger hvor vakre de er, men kanskje ikke at de har fine fregner, tatoveringer eller et humør som virkelig smitter over på andre.

5. Velg rett øyeblikk. Ikke strø komplimenter rundt deg. Det føles ikke ekte, og kan lett oppleves som litt desperat.

Hjertelig lykke til ønsker vi på Møteplassen!