Er du klar for å date noen med barn?

Skrevet i: 

Kjærlighet & Samliv

Er du klar for å date noen med barn?

Å date noen med barn kan være moro, herlig og helt utrolig fantastisk.. Det er dog noen spørsmål du bør stille deg selv for å se om du er klar for det.

Vi på Møteplassen liker veldig godt alle fantastiske singleforeldre som er medlemmer hos oss. Det var virkelig ikke vanskelig å finne mange årsaker for at man bør date en herlig singelmamma eller singelpappa. Dog vil vi påminne dere som ikke har datet noen med barn fra før at det er viktig å tenke på om du er klar for dette før saker og ting blir for kompliserte, og at det kanskje ender med at noen blir såret.

Om du er klar – supert, gi full gass!
Men om du er usikker har vi samlet sammen tre spørsmål du bør stille deg selv før du bestemmer deg:

Hva synes du om barn generelt?
-Om du elsker barn og kanskje funderer på å skaffe egne barn i fremtiden så er det kanskje helt rett for deg å date noen som allerede har barn. MEN om du ikke ønsker barn selv så er spørsmålet om kjærligheten til din partner kanskje ikke rekker for å få det til å fungere. Du må selv ønske å ha barn i ditt liv. Selv om du har enge barn betyr ikke det nødvendigvis at du er klar for noen annens barn.

Leter du etter noen å dele livet med?
-Det er mye vanskeligere å avslutte et forhold med noen når det er barn innblandet. Barn kan lide mye når en forelder bryter med noen selv om du ikke anser at det er så «alvorlig». Om du vil treffe noen med barn må du være åpen for tanken på å satse på et langsiktig forhold, og være klar for å la nye mennesker komme inn i din hverdag.

Er du klar for å inngå kompromiss?
-Bare for at det ikke er dine barn så innebærer ikke det at du ikke trenger å inngå kompromiss i ditt liv. Om du synes det er okay at din partner ikke kan være med på et arrangement like lenge som deg, eller om partneren vil ta med seg sine barn til aktiviteter dere gjør sammen – da er du sannsynligvis ikke klar for å date noen med barn.