De beste datingtriksene for alle over 60

Skrevet i: 

Nettdating

De beste datingtriksene for alle over 60

Er du over 60 og drømmer om å møte noen å dele livet med? Noen som gjør reisen gjennom livet enda bedre? Du er absolutt ikke alene, og stadig flere over 60 oppdager hvor trygt og enkelt det er å få nye kontakter på Møteplassen.

Kanskje kan det føles litt uvant og nervøst i starten. Det er ikke uvanlig at single over 60 år har litt lav selvtillit når det gjelder dating på nettet. Det er det ingen grunn til! Nyt alderen din og å være singel – ta én ting av gangen. I begynnelsen er det kanskje nok å skrive meldinger til nye bekjente for at hverdagen skal føles litt lysere?

5 datingtips for single over 60:

1. Velg en seriøs datingside. Det viktigste er ikke at du velger et nettsted som er ment for eldre – det viktigste er at du føler at nettstedet er trygt. Møteplassen har eksistert siden 2001, og har svensk kundeservice som alltid er tilgjengelig for deg. Her er det enkelt og seriøst å date.

2. Bruk tid på profilsiden din. Velg bilde med omhu – vis deg fra din beste side! Få en venn til å hjelpe deg å lage en fin presentasjonstekst hvis du synes det er vanskelig å skrive om deg selv.

3. Du må tørre å kontakte mange. Å skrive en melding til en annen singel er ikke et engasjement for livet. Våg å skrive til mange, kanskje blir det ikke til noe mer, eller kanskje finner du en god venn? Vær aktiv og legg gjerne inn mange bilder som viser hvem du er som person.

4. Det første møtet kan gjerne være over en kaffekopp. Velg å møtes på et offentlig sted når det er tid for det første møtet. På den første daten passer det best å ta en kaffekopp og kanskje ikke bestille en hel middag. Ikke glem å prøve å være positiv. Når du tar mot til deg og møter nye mennesker, får du også muligheten til å møte kjærligheten. Den beste måten å bli fortrolig med dating på er nettopp å avtale en date – så prøv det!

5. Vær alltid ærlig. Med alt fra alder til fortid. Vær rank i ryggen og stolt av livet du har levd. Men ikke glem å lytte og interessere deg for den personen du er på date med. Still mange spørsmål som gjør at dere kommer nærmere hverandre.

Å treffes via nettet er i dag en av de vanligste måtene å møte en ny partner på. Ikke vær bekymret – dette blir gøy! ❤

Hell og lykke fra oss på Møteplassen!