3 julegaver til deg som vil finne kjærligheten

Skrevet i: 

Singel i Norge

3 julegaver til deg som vil finne kjærligheten

Står kjærlighet og noen å dele livet med på ønskelisten i år? Da har vi forslag til 3 små gaver du kan gi deg selv til jul.

Nå er det mange som lurer på hvordan man skal nå målene sine på kjærlighetsfronten. Advents- og juletider får oss ofte til å lengte litt ekstra. For å nå målet kan det være en god idé å bryte det opp i små delmål. Åpne én pakke om gangen, og vær trygg på at belønningen kommer etter hvert …

Julegave 1 – Gi datingprofilen din en boost. Rundt julen strømmer nye medlemmer til Møteplassen. Pass derfor på at du og datingprofilen din er klare til å vise deg fra din absolutt beste side! Velg et nytt og smilende profilbilde, kanskje med litt julepreg? Legg også inn flere bilder i albumet ditt. Og DU skal naturligvis helst være med på bildene. Ikke bare katten … 😉 Bruk litt tid på å presentere deg selv, og prøv å være positiv.

Julegave 2 – Tid for å ta mer initiativ selv. Ditt livs kjærlighet kommer sannsynligvis ikke bare til å ringe på hjemme hos deg i julen. Ikke vent med å ta det første steget hvis du selv snubler over en profil på Møteplassen som du synes virker ekstra interessant – da kommer kanskje noen andre før deg! Det føles kanskje litt skummelt, men hvis du tar det første steget på riktig måte, sitter du kanskje på en herlig date snart! Skriv om noe personlig som du leste om i den første meldingen din. Hvis du vil finne den store kjærligheten, er det ingen tid å miste. Kontakt mange!

Julegave 3 – Date noen som ikke er din «type». Hvis du er altfor kresen, risikerer du å gå glipp av de beste mulighetene. Nei, han eller hun elsker kanskje ikke hunder. Og han eller hun har kanskje ikke det minste lyst til å være med til Thailand hver jul. Men hva så? Hvis dere er ulike, kan dere lære av hverandre! Ved å date single du vanligvis ville sagt nei til, gjør du det lettere for deg selv å finne ut hva du egentlig leter etter. Har dere skrevet til hverandre en stund uten at det gnistrer? Prøv å date likevel! Personkjemien merkes ikke alltid i meldinger. Det siste du vil gjøre er å avvise noen som egentlig kunne vært din perfekte partner, ikke sant?
Gavene krever riktignok litt innsats av deg – men vi lover, til slutt kommer det til å være SÅ verdt det, og du kommer til å takke deg selv for ditt livs beste julegaver! De som ledet strake veien til den store kjærligheten …

Trekk pusten dypt og kast deg uti det. Kanskje 2018 blir året da alt endres!?