Derfor får du ikke svar

Skrevet i: 

Nettdating

Derfor får du ikke svar

Skriver du melding etter melding, men får sjelden noe svar tilbake? Holder du på å gi opp? Ikke gjør det. Vi har samlet tipsene som øker sjansene for at det oppstår kontakt (og forhåpentligvis kjærlighet!).

Først vil vi bare minne dere alle om at reisen mot ekte og seriøs kjærlighet sjelden er spikret. Noen ganger kan det ta litt tid, og det er faktisk helt greit. Du kommer til å innse at det var sååå verdt det til slutt.

Og så er det en ting til du ikke må glemme. Når du virkelig ønsker å oppnå en forandring, gjelder det å være aktiv. Drømmeprinsen eller -prinsessen kommer mest sannsynlig ikke til å bare ringe på hjemme hos deg en vakker dag. «Men jeg er jo aktiv og sender mange meldinger. Problemet er at ingen svarer på dem …», sier noen. Da gjelder det å finne ut hva som ligger bak denne enveiskommunikasjonen.

Les punktene nedenfor og spør deg selv om det er noe du bør finslipe i datingstrategien din?

Vanlige grunner til at man ikke får svar:

1. Du har ikke noe profilbilde. Uansett hvor hyggelig du uttrykker deg, gir ikke en profil uten bilde noe seriøst inntrykk. En undersøkelse viser at over halvparten av medlemmene på Møteplassen velger bort de single som mangler profilbilde.

2. Du har ikke lest deg opp. Å sende samme melding til alle single man kontakter, er sjelden vellykket. Det er snarere helt åpenbart. Ha som målsetting å skrive noe personlig til alle du kontakter, som viser at du virkelig har lest personens tekster og sett på bildene.

3. Du er negativ. Å være negativ og søke empati oppleves sjelden som attraktivt. Ikke server gammelt grums og bekymringer ved en første kontakt.

4. Du skiller deg ikke ut fra mengden. Enkelte single får veldig mange meldinger. Å da få enda et «Hei, står til?» kommer sannsynligvis til å gjøre at du forsvinner i mengden. Forsøk å sjarmere den du skriver til, med humor eller noe som vekker interesse. Nytenkning er nøkkelordet!

5. Profilsiden din er uinteressant. Bruk litt tid på din egen profil og få gjerne hjelp av en venn hvis du synes det er vanskelig.

6. Du staver feil. Korrekturles alltid meldingen din før du sender den.

Hjertelig lykke til – vi tror på deg!