5 steg: Finn kjærligheten til sommeren

Skrevet i: 

Singel i Norge

5 steg: Finn kjærligheten til sommeren

Lange utendørsfrokoster, svale kveldsdukkerter og spaserturer hånd i hånd. Å være to om sommeren er helt utrolig herlig. Hvis du starter nå, og følger våre trinn, har du gode sjanser til å finne noen å dele hverdagen med i sommer.

Akkurat nå er det virkelig høysesong for nettdating og utrolig mange leter etter en partner. Forhåpentligvis drømmer mange om å finne noen i vår og i sommer. Og da er den gode nyheten at dette er fullt mulig!

Hvis du virkelig vi gi nettdating en sjanse, krever det at du gjør en innsats. Hvis du er villig til å satse alt, vil det øke sjansene dine til å finne noen for et seriøst og langvarig forhold. Dessuten må du ikke glemme å ha det gøy på reisen – å ha kontakt med nye mennesker og skape nye treff er nesten alltid givende. Så kom igjen nå. Følg trinnene våre, så er du kanskje i mål allerede til sommeren… ❤

5 steg til sommerkjærlighet:

1. Sats på er VIP-medlemskap på Møteplassen. Dette er en forutsetning når man vil date seriøst, det vet alle de tusenvis av parene som har truffet hverandre hos oss. Som VIP-medlem kan du både sende og lese meldinger.
2. Ta et skikkelig bra profilbilde. Ikke slurv med dette. Velg et nytt, positivt og tydelig bilde.
3. Finspikk på profilteksten. En god profiltekst er velformulert og personlig på riktig måte Få hjelp av en venn hvis du synes det er vanskelig.
4. Skriv mange Megafoninnlegg. Fortell om hvem du er og la de single bli bedre kjent med deg.
5. Få mange nye kontakter. Vær aktiv med å få nye kontakter. Vær personlig og ikke send samme melding til alle du kontakter. Vær glad og positiv, og vis gjerne genuin interesse for den du kontakter.

Vi på Møteplassen ønsker deg lykke til!