Nå vet vi det: Så viktig er profilbildet ditt

Skrevet i: 

Nettdating

Nå vet vi det: Så viktig er profilbildet ditt

På tide å se over profilbildet ditt? En ny undersøkelse viser nemlig at mer enn 7 av 10 single på Møteplassen mener at et bra profilbilde er avgjørende for om man i det hele tatt skal ta kontakt.

Merk at et «bra profilbilde» ikke betyr at du må se ut som George Clooney eller Angelina Jolie. Derimot skal det være et tydelig og nyere bilde der man lett kan se hvordan du ser ut. Et hyggelig smil kan ofte være atskillig mer tiltrekkende enn en kjepphøy kjekkas.

Ifølge vår undersøkelse mener hele 72 prosent av våre medlemmer at det er avgjørende at de blir tiltrukket av andre singles profilbilder for at de skal ta kontakt. Og kun 8 prosent kan tenke seg å skrive med single uten bilde.

Slik får du et bra profilbilde

Ja, vi vet at vi maser, men med over 18 års erfaring VET vi at et bra profilbilde vil hjelpe deg å treffe noen å dele livet med. Du har sannsynligvis hørt dette før, men får det liksom likevel ikke helt til… Da er vårt beste tips å be noen om hjelp! Be en kollega eller venn ta MANGE bilder av deg, og velge ut et som de mener gjenspeiler ditt beste jeg.

JA 😍:
– Smil!
– «Gå på date»-looken
– Nøytral bakgrunn
– Nyere bilde
– Skarpt bilde
– Blikket mot kameraet
– Bra lys, gjerne tatt utendørs

NEI TAKK 👎🏼:
– Ironi/tullebilde
– Solbriller
– Uklart bilde
– Sure miner
– Forstyrrende bakgrunn
– Bar overkropp
– Baderomsbilder

Velg et nytt profilbilde allerede i dag – det kan være et avgjørende steg for at du skal møte kjærligheten.

Lykke til ønsker vi på Møteplassen! ❤️❤️❤️