Jenter: Her er fordelene med å date en yngre mann

Skrevet i: 

Datingtips

Jenter: Her er fordelene med å date en yngre mann

Det virker som om flere og flere eldre kvinner synes å finne kjærligheten i en yngre mann…

Er det slik at vi er i ferd med å se en trendendring? Menn dater og gifter seg med yngre kvinner hele tiden – noe som lenge har vært sosialt akseptert. Men oftere og oftere hører man snakk om det motsatte – eldre kvinner som treffer yngre menn.

Jenter: Her er fem grunner til at du burde gi de yngre mennene en sjanse!

◼️ Du får skinne litt. Til forskjell fra en eldre mann som er etablert og har en karriere, vil den yngre mannen la seg imponere av dine prestasjoner, din erfaring og se opp til din suksess. Her blir du ikke utsatt for noen «mansplaining» – en yngre mann vil være interessert i få ta del i din erfaring.

◼️ Det blir litt enklere… En yngre date har hatt mindre tid på seg til å bli såret og kynisk, noe som gjør ham mer åpen og glad når det gjelder kjærlighet. Forhåpentligvis kan det smitte over på deg.

◼️ Han har en eks mindre. Hvis du dater en yngre mann, har han garantert en kortere kjærlighetshistorie i bagasjen enn en som har noen flere år på baken.

◼️ DU vil føle deg yngre. Det sies at vi blir som de menneskene vi omgir oss med. En yngre mann har yngre venner og holder seg kanskje oppdatert på de siste trendene. Dette vil kanskje medvirke til at du føler deg mer på alder med din partner enn din egen. Å være en del av yngre menneskers livsstil, kan være gøy og forfriskende.

Hva synes du om dette? Kommenter gjerne! Hva betyr egentlig alderen? Handler det mer om personen, personligheten og kjemien – og ikke om aldersforskjeller?

 

❤️❤️❤️