Slik gir du et seriøst inntrykk

Skrevet i: 

Nettdating

Slik gir du et seriøst inntrykk

På Møteplassen er de aller fleste på jakt etter et seriøst og livslangt forhold. Gir du et godt og ærlig inntrykk når du kontakter single har du en større mulighet til å møte den rette.

-Majoriteten av våre medlemmer søker en partner for resten av livet, og ikke bare for en kveld. Vi er en av Norges største og eldste datingsider – her vil man ha mer enn bare en flørt, sier Emma Edespong, markedsansvarlig på Møteplassen.

Om du virkelig vil ha noe seriøst og langvarig så gjelder det selvsagt at du fra starten tenker på dette, og har det med deg i alt du gjør når du dater på nettet.

Hvordan gi et seriøst inntrykk

-Legg tid og energi på din profil og ta hjelp fra en venn om du synes det er vanskelig. Her kan du få flere tips på hvordan du finpusser din profil.

-Bilde, bilde, bilde! Kan ikke sies for ofte. Profiler som har bra bilder får opp til 15 ganger flere besøk.  Velg et tydelig bilde og ikke et som er 10 år gammelt..

-Ingen standardformuleringer. Mange gjør den samme feilen og sender samme melding til hver person som de kontakter, og dette gir virkelig ikke et seriøst inntrykk. Anstreng deg og les profilteksten hos personen du kontakter. Personlighet og interesse for hverandre er veldig viktig!

-Tenk på grammatikken. Det er ikke morsomt, og det er dessuten veldig vanskelig, å lese en melding uten et eneste punktum. Vil du gi et seriøst inntrykk så se over din tekst før du sender den avgårde.

-Vær en gentleman/-kvinne. Unngå å fokusere for mye på personens utseende og bruk ikke seksuelle antydninger. Gi heller komplimenter i stil med «jeg synes du virker som en veldig interessant person».

-Vær tydelig. Fortell tidlig hva slags type av forhold du søker, og hva du setter pris på hos en partner.


Masse lykke til!