Slik lykkes du med nettdating

Skrevet i: 

Nettdating

Slik lykkes du med nettdating

Nettdating er en utmerket måte å få kontakt med nye mennesker på. Flere og flere oppdager mulighetene ved dating på nettet, og i dag møter mange sin kommende partner online.

Hvem som helst kan begynne å date på nettet. På Møteplassen er alle aldre mellom 18 og 100 representert. De som er litt skeptiske til å begynne med, blir omvendt når de prøver nettdating og ser hvor enkelt og morsomt det er!

For å lykkes med nettdating og finne kjærligheten på nettet, er det viktig at du presenterer deg selv på en god måte og søker aktivt etter andre single. På Møteplassen kan du raskt få kontakt med titusener av single, men hvordan lykkes du med å finne personen som passer best for deg?

Vi spurte de single på Møteplassen hva de synes er viktigst for å lykkes med nettdating.

Se hele resultatet fra Møteplassens singelundersøkelse

Ifølge 40% av de single er det viktigste at du er ærlig, når du beskriver deg selv og prater med andre single på et datingnettsted. Det er også viktig at du er åpen om hva du ønsker. Vær tydelig med hva du søker; vennskap, kjærlighet eller om du bare vil date og ha det gøy.

Profilsiden er ditt utstillingsvindu på Møteplassen, der andre single kan danne seg en oppfatning om hvem du er. Derfor er det viktig at du bruker litt tid på din personlige presentasjon, slik at folk blir nysgjerrige på deg og tar kontakt. Det kan ta en stund før du finner den rette, så tålmodighet er også en god egenskap, mener de single. Gi ikke opp for raskt. Kjærligheten slår til når du minst aner det!

Slik var det for eksempel for Jan, 84, og Gro, 78, som fant hverandre på Møteplassen i godt fremskreden alder. Enda et bevis på at nettdating fungerer for alle aldre. Les mer om deres kjærlighetshistorie på VG Nett.